Sve je bilo isplanirano / Ima burnu i kriminalnu prošlost: RTL je istražio tko je osumnjičenik za brutalnu likvidaciju u Omišu

Uhićen je nakon mjesec dana u donjem rublju u svom stanu u Šibeniku

13.12.2019.
22:35
VOYO logo

Nakon mjesec dana od brutalne likvidacije kod Omiša policija je uhitila kontroverznog 47-godišnjeg Šibenčanina kojeg sumnjiče za ubojstvo. Objavljene su snimke uhićenja, a u pritvoru su i dvojica naručitelja ubojstva.

Ubojstvo u Omišu, pomno je isplanirano i brzo obavljeno, a 47-godišnji osumnjičenik za ubojstvo uhićen je nakon mjesec dana u donjem rublju u svom stanu u Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizirao je to i izveo uz pomoć 34-godišnjaka i 46-godišnjaka iz Omiša. Mogući motiv naručenog ubojstva je imovinski spor između ubijenog i 34-godišnjaka. Skupa su vodili kafić u Pisku kraj Omiša. 

"Između žrtve i jednog od osumnjičenika postoji sudski spor i u tom sporu koji nije okončan žrtva je ispostavila tužbu za naknadu štete od oko pola milijuna kuna", rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije PU splitsko-dalmatinske, Ante Matković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičenik iz Šibenika nekada je bio uspješan u motociklističkim utrkama, a kasnije je u gradu bio poznat po podebljem policijskom dosjeu. Prije više godina je uslijed tučnjave na Hvaru jednom Britancu odgrizao komadić uha. 

Lani je nakon povratka s Tibeta šetao gradom u ekscentričnom izdanju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno me iznenadilo da u mom susjedstvu postoji takva osoba", rekao je Žarko iz Šibenika

"Baš ono grozno da se tako lako ubije. Stravično", rekla je Mira iz Šibenika

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osuđivan već za posjed i preprodaju droge

Zajedno sa svojom majkom 47-godišnjak je već osuđivan i za posjedovanje i preprodaju droge. I prilikom jučerašnjeg uhićenja pronađen mu je kokain, hašiš, amfetamini i streljivo. Pretrage su u isto vrijeme krenule na području Splita, Šibenika i Zagreba.

"Proveli smo oko 23 pretrage stanova, brodica, stanova i vozila tijekom kojih smo i pronašli nešto odjeće i obuće koja bi se mogla dovesti sa počiniteljima, odnosno sa odjećom i obućom koju su imali na sebi u vrijeme izvršenja tog kaznenog djela", rekao je voditelj Službe općeg kriminaliteta Ivica Buzov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a kriminalističko istraživanje se nastavlja. Je li pronađeno oružje egzekutora policija nije željela komentirati.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo