pu brodsko-posavska / S 2.44 promila alkohola u krvi vozio Novom Gradiškom, udario u stup i pobjegao. Ubrzo priveden

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Alkoholizirani vozač je doveden u policiju i zadržan na triježnjenju nakon liječničkog pregleda, kojim je utvrđeno da je sposoban za daljnji postupak

10.8.2022.
16:02
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

U Novoj Gradiški se u utorak u 17.50 dogodila prometna nesreća na prilaznoj cesti trgovačkog centra i kolniku Ulice Maksimilijana Benkovića, nakon koje je vozač otišao s mjesta događaja.

Vozač je zbog neprilagođene brzine prilikom skretanja prešao na travnatu površinu, udario u metalni stup i ploču za postavljanje obavijesti u vlasništvu Grada te se udaljio u nepoznatom smjeru, priopćila je PU brodsko-posavska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač nije vlasniku oštećenog stupa i ploče ostavio podatke o sebi i vozilu niti je o tome obavijestio policiju. Policija je vozača ubrzo pronašla i utvrdila da se radi o 28-godišnjaku, kojega su alkotestirali.

U njegovom organizmu je koncentracija alkohola iznosila 2.44 promila. Alkoholizirani vozač je doveden u policiju i zadržan na triježnjenju nakon liječničkog pregleda, kojim je utvrđeno da je sposoban za daljnji postupak u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dobivene analize prisutnosti alkohola u organizmu policijski službenici će protiv 28-godišnjaka podnijeti odgovarajuće prijave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo