KOBNA PLOVIDBA / S kruzera pala u more: traga se za članicom posade MSC Musica

Image

Članica posade MSC Musica nalazila se na plovidbi iz Venecije za Brindisi

21.6.2017.
10:32
VOYO logo

Članica posade kruzera MSC Musica na plovidbi iz Venecije za Brindisi pala je u more i od tada joj se gubi svaki trag, javio nam je portalu Zadarski.hrJosip Tolić koji je pratio plovidbu broda i ustupio tonski zapis o poruci hitnosti pomorske Obalne postaje Split Radio.

"Članica posade bila je odjevena u tamno modru uniformu. Brod je isplovio prekjučer u 16.30 te je plovio kroz sjevernu zonu odvojene plovidbe prema jugu i dalje prema kursu 140. Do pozicije 42 stupnja 52 minute sjeverno, 15 stupnjeva 22 minute istočno kada se zaustavio i krenuo u protukurs. Svi brodovi u tom području povećati motrenje i javiti ORP Rijeka i Split Radio", navodi se u poruci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako je moguće da s ogromnog kruzera članica posade padne u more? Ipak i to se dogodilo prekjučer nakon što je brod isplovio iz Venezie za Brindisi. Negdje na polovici te plovidbe dojavljeno je da je članica posade pala u more, te se brod potom okrenuo i u protukursu neko vrijeme pokušavao osmatranjem naći nestalu osobu. 

No ništa nije uočeno te se brod usmjerio natrag ka odredištu i sada je u luci Brindisi pa otuda proslijeđuje za Grčku. Ostaje fenomen kako je ova žena završila u moru? Radi li se o samoubojstvu ili ju je netko bacio s visoke palube nastojeći prikriti kakav zločin, ostaje da utvrdi istraga", zaključio je Tolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo