pruža mu se pomoć u bolnici / Sačekuša u Sesvetama: dvojica muškaraca prebila bivšeg osječkog gradonačelnika Krešimira Bubala

Prebijeni muškarac je Krešimir Bubalo, bivši HDSSB-ov gradonačelnik Osijeka i direktor razvoja i strategija u Pevecu

28.12.2016.
10:05
VOYO logo

Bivši osječko-baranjski župan i osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo napadnut je u srijedu ujutro ispred svog doma u Sesvetama, doznaje se u zagrebačkoj policiji i tvrtki Pevec gdje je Bubalo član uprave.

U policiji su, ne otkrivajući identitet, izvijestili da je "nešto prije 8 sati na području Sesveta napadnut 43-godišnji muškarac kome se liječnička pomoć pruža u bolnici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a u policiji prije nego što dobiju liječničke nalaze ne žele govoriti je li riječ o teškim ili lakšim ozljedama.

Tvrtka Pevec u kojoj je Bubalo od prosinca ove godine član uprave priopćila je da je Bubalo "prilikom odlaska na posao ispred svoje zgrade napadnut od strane više nepoznatih počinitelja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prilikom napada gospodin Krešimir Bubalo zadobio je ozljede zbog kojih je zbrinut u bolnici. Trenutačno drugih informacija nemamo, pa vas molimo za razumijevanje. Kad nam bude poznato više pojedinosti, izvijestit ćemo vas o novim činjenicama", priopćio je Pevec.

Neslužbeno se doznaje da su Bubala sačekala i napala dvojica muškaraca koji su na glavi imali kape šilterice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo