Podnio ostavku / Šef Civilne zaštite u Slavoniji priveden zbog prijetnji i nasilja: Zatekao suprugu sa svećenikom-bajkerom

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Za svećenika vjernici u Slakovcima kažu da je otvorenog uma; vozi motor, član je bikerske skupine, ide u teretanu i pazi na izgled

5.1.2021.
13:12
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Šef stožera Civilne zaštite grada Otoka i predsjednik temeljnog ogranka HDZ-a za Komletince Josip Varga i njegov 24-godišnji sin uhićeni su zbog obiteljskog nasilja koje se dogodilo u njihovoj obiteljskoj kući u Komletincima 27. prosinca.

Kako je potvrdila PU Vukovarsko-srijemska toga su dana u oko 20.30 sati otac i sin došli kući i tu zatekli svećenika M.M. (47) iz obližnjih Slakovaca i Varginu suprugu A.M. (43). Nezadovoljni onime što su vidjeli otac i sin su svećeniku i ženi izrekli prijetnje, a i došlo je do naguravanja koje se smatra nasiljem zbog čega je morala intervenirati i policija, pišu 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je točno radio svećenik u njihovoj kući i zašto je tu došao, obzirom da selo Komletinci nisu u nadležnosti njegove župe, nije poznato.

Otac i sin su 29. prosinca predani pritvorskom nadzorniku a potom su saslušani u Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima. Izrečena im je zabrana prilaska i kontakta sa svećenikom i A.M. pa su pušteni na slobodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varga je 31. prosinca dao ostavku na mjesto načelnika Stožera i predsjednika HDZ-a Komletinaca.

Njegova supruga navodno tenutno živi u Župnom dvoru kod svećenika koji joj je, nakon svega, pružio utočište. Za svećenika njegovi vjernici u Slakovcima kažu da je nekonvencionalan i otvorenog uma; vozi motor, član je bikerske skupine, ide u teretanu, pazi na izgled.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače je diplomirani psiholog i psihoterapeut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo