novi detalji nesreće / Šef JVP Nova Gradiška: 'Probijali smo se do unesrećenih poljskim putovima, polugom smo jednog oslobodili'

Image

Zapovjednik JVP Gradiška potvrdio da su se poljskim putovima probijali do nesreće: 'Polugama smo oslobodili jednog zarobljenog putnika'

10.9.2022.
10:20
VOYO logo

RTL-ova reporterka Ana Mlinarič u izvanrednim vjestima javila se s mjesta nesreće.

"Sve službe su na terenu, očevid traje, tu su i pripadnici Agencije iza istraživanje zrakoplovnih, željezničkih i pomorskih nesreća. Nalazimo se stotinjak metara od mjesta sudara koje je postupno zatvoreno. U tijeku je 2D i 3D snimanje dronom, vatrogasci su pregledali svaki centimetar terena. Mjesto je dosta nepristupačno, u polju je i do nesreće vodi više poljskih putova. Padala je sinoć i kiša pa je do mjesta nesreće bilo otežano doći, također i zbog mraka. Tek jutros su mogli vidjeti imali još ozlijeđenih. Nažalost troje je poginulo, 11 je ozlijeđeno. Češljali su jutros i dva kilometra u jednom i drugom smjeru, jedini je sada strah da se netko od putnika nalazi ispod vagona i teških konstrukcija vlaka. Čeka se teglenica, dizalica koja će ih podiči. Vatrogasci kažu da je bilo izuzetno zahtjevna akcija vatrogasaca", izvjestila je Ana Mlinarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O najnovijim detaljima, pitala je zapovjednika JVP Grada Novske Zlatka Pejš. On je rekao: "Sama lokacija je jako teško pristupna, ima puno je malih poljskih putova i sinoć smo ulazili na putiće da nismo znali gdje ćemo izaći. Dojava je bila da je to oko 2 km od stanice Rajić i bilo je jako teško procijeniti gdje ćemo mi završiti. Ušli smo sa svakim vozilima u jedan put. Vozilo s alatima bilo je udaljeno 550 metara, morali smo koristiti alate, uspjeli smo s polugama osloboditi jednu osobu zarobljenu u vagonu. Sve druge osobe bile su van vagona i nismo ih morali spašavati".

Image
STRAŠNO! /

UZNEMIRUJUĆE Pogledajte fotografije iz zraka stravičnog sudara vlakova kod Novske

Image
STRAŠNO! /

UZNEMIRUJUĆE Pogledajte fotografije iz zraka stravičnog sudara vlakova kod Novske

Rekao je da se za sad za da je jedan vlak stajao i na njega je naletio putnički. Istražitelji su na terenu i traje očevid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo