NEMAJU DOVOLJNO INFORMACIJA / Šef Odvjetničke komore priveden u akciji policije i USKOK-a, HOK: Obaviješteni smo, još ne možemo komentirati

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija

Predsjednik HOK-a uhićen je u subotu na Hvaru, u akciji u kojoj se na meti istražitelja našao i direktor u Ini

27.8.2022.
12:35
Jurica Galoic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Hrvatska odvjetnička komora (HOK) priopćila je da je u subotu obaviještena kako je predsjednik HOK-a uhićen, ali da slučaj još ne mogu komentirati te da nastavljaju s redovnim aktivnostima.

U priopćenju navode da su u subotu obaviješteni da je među uhićenima u akciji koju su proveli policija i Uskok i predsjednik HOK-a Josip Šurjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju da za sada nemaju dovoljno informacija da bi to mogli komentirati te ističu da će "nastaviti sa svojim redovnim aktivnostima, a javnost će naknadno biti obaviještena o daljnjim koracima".

Predsjednik HOK-a uhićen je u subotu na Hvaru, u akciji u kojoj se na meti istražitelja našao i direktor u Ini Damir Škugor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NA PODRUČJU NEKOLIKO ŽUPANIJA /

MUP i USKOK se oglasili priopćenjima o današnjoj akciji uhićenja, objavili detalje

Image
NA PODRUČJU NEKOLIKO ŽUPANIJA /

MUP i USKOK se oglasili priopćenjima o današnjoj akciji uhićenja, objavili detalje

Zbog navodnih zlouporaba u trgovini plinom, prema neslužbenim informacijama, uhićen je i Škugorov otac te predsjednica uprave tvrtke Plinara istočne Slavonije Marija Ratkić.

Uskok je ne navodeći identitete izvijestio da su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat kriminalističkog istraživanja koje se provodi u više županija u suradnji s PNUSKOK-om, Uredom za sprječavanje pranja novca i Samostalnim sektorom za financijske istrage Porezne uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaju da će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost.

U policiji kažu da će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih podnijeti kaznenu prijavu Uskoku i predati ih pritvorskom nadzorniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Ine su u subotu priopćili da nisu u mogućnosti komentirati policijske istrage koje su u tijeku. "U potpunosti surađujemo s istražiteljima kako bi se utvrdile sve činjenice vezane za ovaj slučaj", navode u toj naftnoj kompaniji.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo