Uhićen je / Seksualni manijak u Rijeci: Ženu napao, bludničio i prijetio joj, a potom je bježao policajcima

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za kaznena djela prijetnje i bludne radnje

24.4.2020.
13:31
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko nad 56-godišnjakom, koji je pronađen po potrazi raspisanoj radi sumnje na počinjenje kaznenih djela.

Odmah po zaprimanju prijave oštećene 33-godišnjakinje, policijski službenici su temeljem ranijih saznanja o počinitelju intenzivirali mjere traganja, koje su vrlo brzo rezultirale pronalaskom spomenutog 56-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici su u srijedu oko 14 sati na Novoj cesti u Rijeci uočili osobno vozilo marke Hyundai, kojim je osumnjičeni upravljao. Ugledavši policiju nije se zaustavio na zvučne i svjetlosne znakove za zaustavljanje, već je nastavio vožnju, da bi nakon što se zaustavio na području Pehlina, izišao iz vozila i pokušao pobjeći.

U namjeri bijega nije uspio, već je unatoč tome uhvaćen i priveden je na kriminalističko istraživanje, priopćila je Policijska uprava primorsko-goranska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je dan ranije, 21. travnja na području Rijeke na štetu 33-godišnjakinje počinio kazneno djelo bludne radnje te je pri tom fizički napao i uputio joj ozbiljne prijetnje.

Zahvaljujući profesionalnom i učinkovitom postupanju policije 56-godišnji počinitelj je uhićen i spriječen u daljnjem počinjenju kaznenih djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za kaznena djela prijetnje i bludne radnje.

Temeljem rješenja nadležnog suda policija je osumnjičenog 56-godišnjaka u četvrtak navečer predala u zatvor u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo