Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
NOVI DETALJI

Šire se poruke o prijateljima nestalog Mateja i drogi, njihova autentičnost nije potvrđena

U prvim porukama prijatelj je djevojci rekao da oni narkotike nisu uzimali i da ne zna što se Mateju dogodilo, dok je u prepisci par dana kasnije rekao da su 'uzimali' nakon što je Periš otišao iz kluba

Image
Foto: MUP/YouTube/Screenshot
RTL Vijesti/ 19.1.2022. u 17:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hrvatska policija još jednom je razgovarala s prijateljima Splićanina Mateja Periša koji su s njim bili u Beogradu u noći kada je nestao, s 30. na 31. prosinca. Razgovori su obavljeni tek sada jer su imali koronu pa su po povratku iz Beograda bili u izolaciji.

Policija je locirala i ekipu iz Zadra koja je u noći nestanka također bila u klubu Gotik, iz kojeg je Matej nestao. Obavljeni su razgovori i s njima. Iz tih razgovora nije se doznalo ništa novo i relevantno za slučaj.

Index je dobio potvrdu iz dobro upućenog izvora bliskog istrazi da se u Matejevom društvu u noći nestanka konzumirala droga, no on nije mogao potvrditi da je sam Matej konzumirao drogu, ali je potvrdio da njegovo društvo u klubu jest.

Nekoliko dana nakon nestanka Mateja u javnost je istupio predsjednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović, koji je kazao da je policija u stanu i kombiju koje je koristilo Matejevo društvo pronašla tragove droge. Izvor Indexu tu informaciju nije mogao potvrditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Srpski mediji su objavili prepisku koja se navodno dogodila između jednog Matejevoj prijatelja, koji je bio s njim u noći nestanka, te Matejeve djevojke. 

Blic piše da su prijatelj i djevojka poruke izmjenjivali dan nakon Matejevog nestanka. U prvim porukama prijatelj je djevojci rekao da oni narkotike nisu uzimali i da ne zna što se Mateju dogodilo, dok je u prepisci par dana kasnije rekao da su "uzimali" nakon što je Periš otišao iz kluba te da on za to nije znao.

"Može biti i to što ti govoriš. Ali opet došao bi do Mira, rekao idem riješiti, ne bi mu rekao idem napraviti krug po klubu. Ne znam stvarno što reći", glasi jedna od poruka koju je prijatelj navodno poslao djevojci. 

Prijatelj u više navrata u porukama govori da Matej nije ništa konzumirao. Djevojka u jednoj poruci pita prijatelja je li Mateju bilo krivo "što ste vi sa Zadranima uzeli, a on nije", na što joj je mladić rekao da Matej to ni ne zna i da su "uzeli" nakon što je njihov prijatelj nestao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zasad nema potvrde da su poruke autentične.

RTL Vijesti/ 19.1.2022. u 17:55
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču