POČINIO NIZ PREKRŠAJA / Sjeo za traktor s 4,17 promila alkohola u krvi, prevrnuo se, ispao sa sjedala pa odvezen u bolnicu

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Bez vozačke, sa zabranom polaganja vozačkog ispita za F kategoriju i potpuno pijan...

20.6.2022.
11:23
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan Vraždinac ovog vikenda doživio je prometnu nesreću i to dok je bio "pijan kao letva". Imao je naime 4,17 promila alkohola u krvi.

Kako javlja PU varaždinska, policijski službenici su u nedjelju, 19. lipnja oko 12.45 sati zaprimili dojavu građana kako je došlo do prevrtanja traktora u Klenovniku. Kako je utvrđeno, na nerazvrstanoj cesti traktorom i neregistriranom pridodanom prikolicom je upravljao muškarac starosti 50 godina. Upravljao je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 4.17 g/kg i bez vozačke dozvole te u vrijeme zabrane polaganja vozačkog ispita za F kategoriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Traktorom je izašao van kolnika i sletio u cestovni jarak, a vozač je ispao iz sjedala traktora. Po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije 50-godišnjak je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu, gdje mu je pružena medicinska pomoć. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane", ističu pa zaključuju kako će protiv njega biti podnesen Prekršajni nalog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo