Suspendirani su / Skandal u Karlovcu: Inspektor pretukao ženu, a njegovi šefovi pokušali sve zataškati

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Inkriminirani policijski inspektor istukao je i ozlijedio jednu žensku osobu, a druga dvojica njemu nadređenih to su pokušali zataškati

5.2.2021.
7:50
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Načelnik PP Karlovac, najveće i najznačajnije policijske postaje Karlovačke županije, njegov pomoćnik za kriminalističku policiju i još jedan kriminalistički službenik suspendirani su u srijedu zbog ozbiljnih povreda povezanih s njihovom službom, doznaje Jutarnji list.

Bez navođenja njihovih identiteta i funkcija u PU karlovačkoj su Jutarnjem potvrdili da su "trojica policijskih službenika udaljena zbog sumnje u počinjenje teže povrede službene dužnosti, odnosno dvojica zbog sumnje u počinjenje teže povrede opisane kao zloporaba položaja u službi ili izvan službe ili prekoračenje ovlasti u službi, a za jednog se sumnja da je počinio težu povredu službene dužnosti opisanu kao nedolično ponašanje u službi ili izvan službe kada teško šteti ugledu policije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv sve trojice pokrenut je postupak za utvrđivanje disciplinske odgovornosti. Vezano uz navedeni slučaj, policijski službenici Uprave kriminalističke policije u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta provode kriminalističko istraživanje o kojem, zbog tajnosti izvida, u ovom trenutku ne možemo iznositi više pojedinosti", izvijestili su iz PU karlovačke.

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je inkriminirani policijski kriminalistički inspektor istukao i ozlijedio jednu žensku osobu, a druga dvojica njemu nadređenih, to su pokušali zataškati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo