Osobno mu došao podržati ga / Škoro posjetio mladića kojega su teško pretukli kad je tražio Škorinu pjesmu. Ali, pjevač je tjedan dana pretvorio u 10

Image
Foto: Miroslav Škoro/Facebook

Pjevač/političar optužio je medije da su o tome pisali tek deset dana nakon umalo tragičnog napada. Istina je, međutim, nešto drugačija

29.11.2021.
21:05
Miroslav Škoro/Facebook
VOYO logo

Miroslav Škoro je na svom Facebook profilu objavio fotografiju iz posjeta Ivanu Andrijaniću (28), o kojem je jučer i prekjučer pisao niz medija u Hrvatskoj nakon što se pročulo da su ga na obiteljskoj proslavi umalo nasmrt pretukli, a sve samo zato što je htio čuti Škorinu pjesmu.

RTL je jučer prenio vijest s portala Vinkulja, za koji je Andrijanić, inače Vinkovčanin, ispričao da je u noći na nedjelju 21. studenog bio u Starim Jankovcima u lokalnom lovačkom domu na proslavi rođenja sina svog rođaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na zabavi nas je bilo tridesetak. U društvu su se osim nas, Vinkovčana i Novoselaca, našli i dečki srpske nacionalnosti iz Srijemskih Laza, mjesta u kojem živi rođak koji je slavio rođenje djeteta", kazao je.

Do dva ujutro društvo se većim dijelom razišlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostalo nas je desetak, većinom momci iz Srijemskih Laza. Puštali smo glazbu preko YouTubea, netko me upitao imam li kakvu glazbenu želju. Zaželio sam čuti neku Škorinu pjesmu", prepričavao je mladić za Vinkulju:

"Upitali su me sarkastično hoću li možda da mi puste Thompsona, na što sam, osjećajući napetost, odgovorio kako nema potrebe, da možemo i dalje slušati cajke koje su tijekom večeri uglavnom bile na repertoaru. Pretpostavljam kako je to bio okidač za ono što se dogodilo kasnije, jer večer je prije toga bila potpuno pitoma."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UŽAS U SLAVONIJI /

Proslava rođenja bratićeva sina pretvorila se u krvoproliće! Zatražio Škorinu pjesmu, a zauzvrat dobio batine, slomili mu lubanju

Image
UŽAS U SLAVONIJI /

Proslava rođenja bratićeva sina pretvorila se u krvoproliće! Zatražio Škorinu pjesmu, a zauzvrat dobio batine, slomili mu lubanju

Sljedeće što je vidio je bilo da ga udara jedan mladić iz Srijemskih Laza. 

"Pao sam na pod, uspio sam vidjeti još dvojicu koja su me udarali. Doslovno su mi skakali po glavi i tko zna kako bi sve završilo da me od sestrične suprug nije zaštitio svojim tijelom, pri čemu je i sam zadobio ozljede. Nakon što su me iscipelarili, od sestrične suprug i ja pokušali smo izići iz tog objekta i u tom trenutku naišao je brat od rođaka koji je organizirao proslavu, stavio nas je u auto i odvezao u vinkovačku bolnicu", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Epilog je to da je mladić pretrpio nekoliko prijeloma lubanje, kostiju lica, očne šupljine i nosne kosti, pa su se liječnici morali pošteno i hitno potruditi kako bi ga spasili od možda još i težih posljedica, te da slučaj sad kriminalistički obrađuje policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je potvrdila postupanje, i to nakon poziva Opće županijske bolnice Vinkovci.
Policija je odmah poduzela izvide te prikupljamo podatke o tom događaju, a nakon što utvrdimo sve okolnosti podnijeti ćemo izvješće", izvijestili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Škoro je, pak, sada napisao na društvenim mrežama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U slobodnoj hrvatskoj državi, pretukla ga je skupina srpskih mladića iz Srijemskih Laza. Žalosno je što je trebalo proći desetak dana dok se za ovaj zastrašujući čin nasilja nije čulo u hrvatskoj javnosti."

Kako je Škoro uspio doći do zaključka da je od umalo ubojstva mladića do objave o tom događaju u medijima prošlo "desetak dana", iako je jasno da je do objave na lokalnom portalu prošlo zapravo šest, a u mainstream medijima točno sedam, iz Škorine objave nije jasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevač/političar je obećao u svakom slučaju da će o tome "opširnije govoriti u Hrvatskom saboru".

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo