Prometna kod Bjelovara / Skrivio prometnu u kojoj su teško stradala djeca, roditeljima nije sporno što ih je vozio osumnjičeni ubojica

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Radovan je prije desetak dana izišao iz istražnog zatvora gdje se nalazio zbog ubojstva svojeg sina Sanjina

25.4.2018.
11:18
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Radovan Vujčić (62), zvani Mravac, koji je u nedjelju skrivio tešku prometnu nesreću kod Bjelovara u kojoj je najteže stradao njegov 14-godišnji unuk koji se nalazi u komi na KBC-u Rebro i njegovo je stanje kritično.  

Inače, Radovan je prije desetak dana izišao iz istražnog zatvora gdje se nalazio zbog ubojstva svojeg sina Sanjina, oca dječaka koji je teško stradao u prometnoj nesreći. Sanjinov sin je s ozlijedama opasnima po život odmah po nesreći prevezen u KBC-u Zagreb gdje se liječnici bore za njegov život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Sanjin je čekao presudu zbog ranijeg premlaćivanja oca: cijela obitelj na sedativima zbog tragedije

U automobilu su se nalazila još trojica dječaka. Jedan od njih, 14-godišnjak, koji je zadobio komplicirani prijelom nadlaktične kosti i prijelom zgloba kuka te se nalazi u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici, dobro se oporavlja. Preostala dvojica, 14-godišnjak i 16-godišnjak koji su sjedili na stražnjim sjedalima i nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima, nalaze se u bjelovarskoj bolnici i oporavljaju se prema očekivanjima liječnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Izašao iz zatvora zbog ubojstva sina pa skrivio tešku nesreću: zbog SMS poruke umalo dječake odveo u smrt

Trojica 14-godišnjaka članovi su nogometnog kluba Bjelovar. Njih je nakon utakmice u Daruvaru, zajedno sa starijim 16-godišnjim unukom koji ne trenira nogomet, Vujčić odveo na kupanje u Daruvarske toplice. Pri povratku u Bjelovar dogodila im se nesreća. Vujčić je svojim BMW-om sletio u jarak i prevrnuo se nakon udarca u betonski stup. Navodno je u vožnji pisao SMS poruku, ali je zabranio dječacima koji su bili s njim u autu da išta od toga kažu policiji, piše Jutarnji list. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dečki su se dogovorili da će ići na kupanje nakon utakmice i Vujčić je rekao da ih može on odvesti. Znam ga dvije godine, čovjek vozi i ne vidim nikakav problem što ih je on u nedjelju vozio na utakmicu. Nekad bi djecu vozio moj otac ili ja, kako je tko mogao", poručio je otac 14-godišnjaka kojeg čeka operacija kuka u Klaićevoj bolnici.

Roditelji čija su djeca bila u automobilu s Vujčićem, kažu kako su dala su prethodno suglasnost o tome da ih on vozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo