SLUČAJ ŠKRINJA / Nova odluka o Smiljani Srnec: Na suđenje za ubojstvo sestre dolazit će iz zatvora

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Smiljanina obitelj, kći, majka i suprug, odlučili su iskoristiti mogućnost nesvjedočenja

27.9.2019.
10:38
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Županijski sud u Varaždinu odlučio je danas da Smiljana Srnec do daljnjega ostaje u pritvoru te će na sudske rasprave dolaziti iz varaždinskog zatvora, piše Index.  

Suđenje Smiljani Srnec koju se tereti da je ubila sestru te 19 godina skrivala njezino tijelo u škrinji u obiteljskoj kući u Palovcu počinje 15. listopada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brani se šutnjom

Kada se posljednji puta pojavila pred sucem, branila se šutnjom. "Obrana je rekla u kojem dijelu osporava optužnicu. Obrana osporava optužnicu u cijelosti", rekao je prije desetak dana odvjetnik Smiljane Srnec Krešimir Golubić

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Državno odvjetništvo smatra da raspolaže takvim činjenicama i takvim dokazima na temelju kojih će okrivljenica biti osuđena i kažnjena za počinjeno kazneno djelo", kazao je tada Darko Galić, zamjenik županijskog državnog odvjetnika. 

Obitelj neće svjedočiti

Smiljanina obitelj, kći, majka i suprug, odlučili su iskoristiti mogućnost nesvjedočenja te niti na sudu neće otkriti što su znali o Jasmininom tijelu od trenutka kada je nestala do trenutka kada je pronađena u škrinji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"15. listopada bit će ispitana tri svjedoka, 17. listopada dva svjedoka, a za 18. i 21. listopada su pozvani vještaci koji su dali svoje nalaze i mišljenja u istrazi", kazao je prije 10 dana Igor Pavlić, glasnogovornik Županijskog suda u Varaždinu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo