PRONAĐEN MRTAV KOD KNINA / Smrt bivšeg šefa zadarske SOA-e, RTL doznaje: U petak je ispitan u PNUSKOKU zbog slučaja Rimac

Toni Matas, bivši šef zadarskog centra Sigurnosno obavještajne agencije – pronađen je mrtav

21.3.2021.
19:01
VOYO logo

Toni Matas, bivši šef zadarskog centra Sigurnosno obavještajne agencije – pronađen je mrtav. Njegovo tijelo policija je uočila u vozilu na području Kravlje drage, između Knina i Gračaca. Uzrok smrti zasad se ne spominje, no 49-godišnji Matas je navodno imao prostrjelnu ranu na glavi. 

Je li riječ o ubojstvu ili samoubojstvu – pokazat će očevid i obdukcija. Riječ je o čovjeku koji je prije nekoliko godina umalo postao ravnatelj SOA-e kao kandidat tadašnjeg potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka. Matas je do trenutka smrti bio direktor korporativne sigurnosti Hrvatske pošte, a spominjalo ga se i u aferi Vjetroelektrane. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je on navodno pronašao prislušni uređaj u automobilu bivše kninske gradonačelnice Josipe Rimac i to na njezinu zamolbu, zbog čega su propale mjere tajnog nadzora osumnjičene za milijunske malverzacije. Neslužbeno doznajemo, u petak je zbog toga ispitan u policijskom Uskoku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo