NAPAD BOMBAŠA SAMOUBOJICE / Smrt Hrvata u Afganistanu: AP objavio fotografije s mjesta na kojem su stradali hrvatski vojnici

Image
Foto: AP IMAGES
Image
Foto: AP IMAGES

Od teških ozljeda zadobivenih tijekom napada na vozilo Hrvatske vojske u Kabulu oko podneva je preminuo vojnik Josip Briški

24.7.2019.
14:45
AP IMAGES
VOYO logo
Image

Smrt Hrvata u Afganistanu: AP objavio fotografije s mjesta gdje su stradali hrvatski vojnici

Agencija Associated Press objavila je fotografije iz Afganistana s mjesta na kojem su u napadu bombaša samoubojice stradali hrvatski vojnici. 

Od teških ozljeda opasnih za život zadobivenih rano jutros tijekom napada na vozilo  Hrvatske vojske u Kabulu oko podneva je preminuo vojnik Josip Briški. U napadu su još dvojica vojnika teško ozlijeđeni, no izvan su životne opasnosti.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutros u 8.45 sati po lokalnom vremenu ispred kampa Lion u Kabulu dogodio se napad na kolonu vozila Hrvatske vojske. Napadnuti su pripadnici Zapovjedništva specijalnih snaga koji u sklopu misije "Resolute Support" djeluju unutar grupe Specijalnih snaga NATO-a pod britanskim vodstvom čije se zapovjedništvo nalazi na aerodromu Kaia u Kabulu. 

VEZANI ČLANCI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije je Ministarstvo obrane objavilo fotografije raznesenog vozila u kojem su bili hrvatski vojnici kada se dogodio napad, a AP je objavio fotografije djece koja su, nakon što je mjesto već raščišćeno, prikupljala ostatke vozila. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo