OTKRILA IDENTITET / Šokantna objava bivše saborske zastupnice: 'Bacila me iz kolica na pod, tukla glavom o zid, vezala...'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL /Screenshot Facebook

Upozorila je sve poznanike da čiji se brojevi nalaze u njenim mobitelima kako postoji mogućnost uznemiravanja i da se unaprijed ispričava

15.6.2022.
9:01
Patrik Macek/PIXSELL /Screenshot Facebook
VOYO logo

Bivša saborska zastupnica Vesna Škulić na svom je Facebook profilu objavila status u kojoj govori kakav je napad na sebe doživjela.

Kako kaže sinoć ju je napala žena koja je brinula o njoj. Bacila ju je na pod, tukla ju, zavezala ju i na kraju opljačkala te pobjegla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sinoć od pola devet do pola noći doživjela sam pravu životnu dramu. Žena ili monstrum koja mi je pružala usluge pomoći i brige za dosta pristojnu plaću prema našim uvjetima i vremenima u kojima živimo, bacila me na pod iz kolica, prije toga me čupala i tukla glavom o zid, vezala maramom usta i odvukla na kauč dobro znajući da me ne smije ostaviti u tom položaju jer dolazi do gušenja", stoji u objavi.

Image
najavljuju reorganizaciju /

Picula i Škulić uvjereni da je prikupljanje potpisa u SDP-u bilo fer

Image
najavljuju reorganizaciju /

Picula i Škulić uvjereni da je prikupljanje potpisa u SDP-u bilo fer

U priču je žena uplela i psa, kojega je prema riječima Škulić zatvorila u kupaonicu da ne može pomoći, a i objasnila što joj je sve njegovateljica napravila kako ne bi mogla dobiti pravovremenu pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zatvorila sve prozore da me nitko ne može čuti, pojačala ton na TV-u, zatvorila vrata od dnevnog boravka, uzela mi bankovne kartice, dva mobitela i još neke stvari, zaključala protuprovalna vrata i otišla u nepoznatom smjeru", dodaje.

"Policija , hitna i vatrogasci su došli oko pola noći. Dakle tri sata sam ležala u , za mene, jako opasnom položaju u prostoriji bez pristupa zraka i vezanih usta. Nakon određenog vremena uspjela sam se osloboditi marame i zvati u pomoć. Na sreću čula me susjeda i počela je akcija spašavanja", piše u statusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upozorila je sve poznanike da čiji se brojevi nalaze u njenim mobitelima kako postoji mogućnost uznemiravanja i da se unaprijed ispričava. U samoj Facebook objavi otkrila je i identitet žene te njenu fotografiju.

Nedugo nakon toga, objavila je status u kojem se zahvaljuje svima koji su joj u tom trenutku pomogli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog noćašnjeg nemilog događaja zahvaljujem svim službama koje su sudjelovale u mom spašavanju i zbrinjavanju: policajcima, vatrogascima, hitnoj, gospođi koja je dežurna oko zbrinjavanja! Najviše svojim susjedima Ivi i Jošku", napisala je.

U posljednjem statusu koji je napisala, prozvala je Vladu i njihov Zakon o asistenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako se ubijaju osobe s invaliditetom? Jednostavno! Dvadeset godina se donosi Zakon o osobnoj asistenciji! Prepuštene same sebi često se nađu kao predmet iživljavanja psihički poremećenih osoba! Ja sam noćas skoro bila ubijena! Ubijena pod pokroviteljstvom Vlade RH! I opljačkana, ne skoro nego opljačkana! Laptop, mobiteli, kartice,…..Pozivam sve osobe s invaliditetom da pokrenemo inicijativu za spašavanje naših života! Neka se po hitnom postupku donese Zakon o osobnoj asistenciji i odmah stupi na snagu, novaca ima, ili Zakon o inkluzivnom dodatku koji će imati mogućnost kontrole osoba koje nam pomažu", zaključila je bivša saborska zastupnica koja se i 2016. godine kandidirala za mjesto predsjednice SDP-a, ali je tada izgubila od Davora Bernardića.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo