brutalno premlaćivanje / Šokantne snimke brutalne tučnjave splitskih srednjoškolaca kruže društvenim mrežama: evo zašto ih odbijamo objaviti

Image
Foto: Ilustracija / Youtube Screenshot

Na jednom od 15 videa vidljivo je kako se brutalno udaraju dvije učenice dok više desetaka njihovih školskih kolega promatra i bučno navija

30.1.2018.
10:55
Ilustracija / Youtube Screenshot
VOYO logo

U užarenim, mladim umovima nema racionalnosti. Dokaz tomu su šokantne snimke tučnjave učenika više splitskih škola koje posljednjih dana kruže društvenim mrežama, a koje odbijamo objaviti upravo radi usijanih glava koje ne smiju dobiti apsolutno nikakvo odobrenje za ovakve postupke.

Dosad se pojavilo petnaestak snimki, po svemu sudeći, dogovorenih tučnjava učenika. Na jednoj 15 snimki vidljivo je kako se brutalno udaraju dvije učenice dok više desetaka njihovih školskih kolega promatra i bučno navija, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebooku se oglasila i zabrinuta majka kojoj je sin pokazao snimku jedne od tučnjava.

"Želim podijeliti s Vama 'novi' trend među našom dicom koji možete vidjeti na Instagramu ili doznati kada se sljedeci event organizira takve vrste", napisala je, dodavši kako je dvije sukobljene djevojčice promatralo oko 150 učenika. Tvrdi da su djeca stajala čak i haubama automobila, ali da dogovoreni "fight club", kako ga je nazvala, nitko nije pokušao spriječiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli šokantni scenarij odvio se na parkingu u Ličkoj ulici, a iz PU SPlitsko-dalmatinske neslužbeno se doznaje kako su posljednjih dana zaprimili prijave o dogovorenim tučnjavama, ali po izlasku na teren nisu zatekli nikakve izgrednike niti je ijedan učenik zatražio liječničku pomoć. Nadalje, nove tučnjave su, navodno, dogovorene i za danas.

Više o svemu večeras u informativnom programu RTL-a i na našem portalu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo