Noć proveli u pritvoru / Splitska policija uhitila dvojac koji je napao Marka Futacsa, obojica napadača od ranije su poznati policiji

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

adi se o 21-godišnjem D.G. iz Splita i 22-godišnjem B.S. iz Omiša koji su otprije poznati policiji zbog narušavanja javnog reda i mira na sportskim događanjima

27.4.2018.
12:24
Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Dvojica napadača koji su sudjelovali u napadu na nogometaša Hajduka Marka Futacsa uhićeni su u četvrtak navečer, noć su prespavali u prostoriji za zadržavanje i sad se nalaze na obradi u splitskoj policiji, piše Slobodna Dalmacija.

Informaciju su dojavili građani koji poznaju uhićeni dvojac. Radi se o 21-godišnjem D.G. iz Splita i 22-godišnjem B.S. iz Omiša koji su otprije poznati policiji zbog narušavanja javnog reda i mira na sportskim događanjima, i to svaki po više od 10 puta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, napad na Hajdukova napadača dogodio se oko 14 sati u utorak u centru Splita dok je Mađar šetao sa suigračima Hamzom Barryjem, Savvasom Gentsogluom, Hysenom Memmolom i Ahmedom Saidom, a u tom trenutku nekolicina mladića izletjela je iz obližnjeg prostora Kluba navijača Torcida i napala mađarskog nogometaša koji je branio svog suigrača Saida na kojeg su bile usmjerene prvotne verbalne uvrede.

Inače, na mjestu napada postoje četiri policijske kamere koje je policija pregledala, a razgovarala je i s dosta očevidaca nakon čega je došlo do uhićenja spomenutog dvojca, piše Slobodna dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek nije poznato je li netko od njih udario Mađara u glavu. Informaciju o njihovom uhićenju za Slobodnu Dalmaciju je potvrdila i glasnogovornica PU splitsko - dalmatinske Ana Čepić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo