dva odvojena slučaja / Splitska policija uhvatila dilere kod kojih je pronađena droga vrijedna 255.000 kuna!

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Prvi slučaj zapljene odradili su pripadnici druge splitske policijske postaje koji su kazneno prijavili 44–godišnjaka zbog preprodaje droge, ali i ilegalnog posjedovanja oružja

23.1.2016.
13:37
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Splitska policija uhvatila je dilere kod kojih je u dva odvojena slučaja pronašla 2,7 kilograma marihuane i gotovo pola kilograma amfetamina, ukupne vrijednosti 255 tisuća kuna.

Prvi slučaj zapljene odradili su pripadnici druge splitske policijske postaje koji su kazneno prijavili 44–godišnjaka zbog preprodaje droge, ali i ilegalnog posjedovanja oružja. U njegovom stanu u Splitu pronašli su gotovo 1,8 kilograma marihuane, nešto manje od pola kilograma amfetamina i manju količinu droge MDMA, te vagu za mjerenje, pištolj  "crvena zastava", streljivo te tridesetak tisuća kuna za koje se sumnja da je "zaradio" od droge. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četrdesetak tisuća kuna vrijednu marihuanu pronašli su i kaštelanski policajci kod 30-godišnjeg muškarca za kojega se sumnjaju da je na području Kaštela od studenog 2015. nabavljao i preprodavao drogu. Policija sumnja da je manju količinu droge prodao trojici mladića koji su uhićeni nakon kupovine i potom prekršajno prijavljeni. U osumnjičenikovom stanu policajci su pronašli 820 grama marihuane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo