Teške optužbe / Sporne fotografije ministra: ''Dečki s Knežije' mi prijete ubojstvom. Molim vas, djecu mi ne dirajte!'

Image
Foto: Facebook/Patrik Macek/PIXSELL

Bivši dugogodišnji vođa navijačke udruge hrvatske nogometne reprezentacije 'Uvijek vjerni' zbog Tolušića ima problema?

31.5.2019.
22:13
Facebook/Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo


Bivši dugogodišnji vođa navijačke udruge hrvatske nogometne reprezentacije 'Uvijek vjerni', Kruno Grlević, nedavno se našao u središtu medijske pozornosti, ali i političkog skandala.

Podsjetimo, tjednik Nacional je u siječnju objavio fotografije ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića u kojima je u društvu prostituke. Međutim, ispostavilo se, barem za javnost, kako je riječ o fotomontaži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nacional je tada pisao kako su 'fotomontaže trebale poslužiti za kompromitaciju Tomislava Tolušića, aktualnog ministra poljoprivrede i šumarstva te potpredsjednika Vlade, u vjerojatno najbeskrupuloznijem pokušaju obračuna s jednom javnom osobom u posljednje vrijeme'.

Tolušić je tada komentirao montirane fotografije te poručio kako očekuje da će policija i DORH vrlo brzo odraditi posao uz poruku: "Bandi koja se zaigrala poručujem da se namjerila na krivog i da počnu pakirati kofere".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada se u medijima spekuliralo kako je sporne fotografije tjedniku dostavio upravo Kruno Grlević koji je zbog toga ispitan i u USKOK-u.

A onda je odlučio progovoriti i Grlević i to na svom Facebook profilu, gdje je, među ostalim, priznao da je dao sporne fotografije i što se zatim događalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uistinu, ne smatram se ni krivcem, ni odgovornim, ni suodgovornim za objavljivanje fotografija u tjedniku Nacional. Istina je samo jedna, ja sam te fotografije doista posjedovao, ne htijući ni manipulirati s njima, niti kome učiniti zlo, a kamoli ministru. Uostalom, medijske mogućnosti danas su takve da sam te fotografije mogao plasirati gdje god', napisao je Grlević. 

U svom dugom postu je uz neka poznata imena iz politike, sporta i medija, spomenuo i Zorana Pripuza te određenog "Đoku" (op.a. Zoran Pripuz i Đorđe VuletićĐoko bili su obuhvaćeni optužnicom protiv tzv. 'zločinačke organizacije', poznati i kao 'dečki s Knežije').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jelinićmi je tu noć prenio riječi Zorana Pripuza koji mu je kazao: 'Bolje da Kruno sam uzme pištolj i puca si u glavu, nego da mi to učinimo.' Rekao sam Jeliniću da me Zoran Pripuz, preko svojih ljudi, stalno zove na sastanak u Plazu zbog situacije oko Tolušića. Na to mi je Jelinić rekao, što me šokiralo: 'Kruno, moraš bježati iz zemlje, ne u Europu, nego u Ameriku'. Shvatio sam to kao prijetnju ubojstvom", navodi Grlević u svom postu.

A ministru Tolušiću je u svojoj ispovijesti poručio: 'Osobno Vam želim reći ovim putem da želim svu sreću Vama i Vašoj obitelji te da u mojem svjetonazoru ne priznajem pravo na prijetnju ikome. U cijeloj priči prijeti se samo - MENI!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli post možete pročitati ovdje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo