tragedija / Stradala dvojica studenata na pružnom prijelazu u Zagrebu: Drugi je poginuo tražeći nestalog kolegu

Image
Foto: Facebook, Nestali.hr

Policija sumnja kako ga je, nakon Sušecova nestanka, njegov kolega Jerko Kučić otišao tražiti na područje pruge u Branimirovoj ulici

18.3.2022.
14:46
Facebook, Nestali.hr
VOYO logo

Dvojica studenata stradala su u razmaku od jednoga dana na istoj lokaciji na željezničkoj pruzi u Branimirovoj ulici, najvjerojatnije od strujnoga udara.

Prema informacijama RTL.hr, jedan od njih bio je student Hrvatskih studija Nikola Michael Sušec. Dekan je potvrdio kako je ovaj  izvrstan student I. godine kroatologije i filozofije i kulture Fakulteta hrvatskih studija, useljenik u Hrvatsku Nikola Michael Sušec tragično stradao u Zagrebu u srijedu 16. ožujka 2022. u 21. godini života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
hrvatski studiji /

Nestao je zagrebački student. Zadnji put je viđen ispred fakulteta, jeste li ga vidjeli?

Image
hrvatski studiji /

Nestao je zagrebački student. Zadnji put je viđen ispred fakulteta, jeste li ga vidjeli?

Policija sumnja kako ga je, nakon Sušecova nestanka, njegov kolega Jerko Kučić otišao tražiti na područje pruge u Branimirovoj ulici, te je i sam tamo stradao.

"Jučer, 17. ožujka u 7.25 sati na Maksimiru u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosijecima željezničkog kolodvora Zagreb-Borongaj, na tlu između četvrtog i petog kolosijeka, uz teretne vagone pronađeno je tijelo za sada nepoznate muške osobe. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Po obavljenom očevidu tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb radi utvrđivanja identiteta", priopćila je PU zagrebačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dekan Fakulteta hrvatskih studija obavjestio je da je student II. godine povijesti i filozofije i kulture Fakulteta hrvatskih studija iz Komiže Jerko Kučić tragično stradao u Zagrebu u petak 18. ožujka 2022. u 23. godini života.

Obavljenim očevidom je utvrđeno da je smrt nastupila kao posljedica strujnog udara visokog napona kojim je opskrbljen kolosijek putem kontaktne mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Danas, 18. ožujka iza 8 sati ujutro, zaprimljena je dojava da je na Maksimiru u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosijecima željezničkog kolodvora Zagreb-Borongaj pronađeno tijelo 22-godišnjaka. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, potvrđeni su navodi iz dojave te su Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke obavili očevid. Prema do sada prikupljenim informacijama, utvrđeno je kako je u društvu s još dvojicom mladića išao tražiti prijatelja koji je nestao dan ranije. Prilikom navedenog, dolaskom do mjesta događaja, 22-godišnjak se popeo na vagon i smrtno stradao'', priopćila je zagrebačka policija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo