teške optužbe / Strava na sjeverozapadu Hrvatske: Profesor bludničio nad maloljetnom kćeri pa dijelio slike

Image
Foto: Shutterstock

Te je snimke putem Facebooka proslijedio još petorici muškaraca, stoji u optužnici

7.2.2020.
15:49
Shutterstock
VOYO logo

Muškarca, inače profesora u jednoj školi na sjeverozapadu Hrvatske, tereti se za čak 12 kaznenih djela na štetu maloljetne kćeri, a radi se o spolnom zlostavljanju i iskorištavanju djeteta.

Tog se 43-godišnjaka tereti za dva kaznena djela teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, kazneno djelo spolne zloporabe djeteta mlađeg od petnaest godina, tri kaznena djela teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta te šest kaznenih djela iskorištavanje djece za pornografiju, javlja Bjelovar.live.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pedofil je na svoj mobitel primio i spremio fotografiju te četiri videosnimke s djevojčicama koje sudjeluju u seksualnim odnosima. Te je snimke putem Facebooka proslijedio još petorici muškaraca, stoji u optužnici u kojoj se dodaje i da je snimao vlastitu maloljetnu kći golu, a i te je fotografije prosljeđivao dalje. Optužen je i za seksualno zlostavljanje vlastite kćeri.

"Mogao bi ponoviti kazneno djelo"

Nakon uhićenja on je u istražnom zatvoru u Bjelovaru, a Bjelovar.live doznaje kako  postoji opasnost da bi puštanjem na slobodu mogao ponoviti kazneno djelo pa mu je produljen istražni zatvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U optužnici se predlaže i izricanje sigurnosne mjere zabrane obavljanja njegove djelatnosti, a ako to sud prihvati, moguće je da mu se i doživotno zabrani rad u školi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo