imao dva promila u krvi / Strava pored Karlovca: razbijenom bocom teško ozlijedio vršnjaka, optužen za pokušaj ubojstva

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija

Policija je događaj okarakterizirala kao pokušaj ubojstva, a utvrđeno je kako je razbojnik bio pod utjecajem alkohola

4.7.2016.
11:20
Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Mladić koji je u nedjelju u tučnjavi dobio ozljede opasne za život dobro se oporavlja, a mladić koji ga je ozlijedio razbijenom bocom osumnjičen je za pokušaj ubojstva i priveden je, priopćila je policija u ponedjeljak.

U Draganiću je u nedjelju u ranim jutarnjim satima ispred jednog ugostiteljskog objekta nakon svađe 23-godišnjak pod utjecajem alkohola od dva promila razbijenom bocom teško ozlijedio 24-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a tijekom dana bit će doveden i na ispitivanje na županijsko državno odvjetništvo", priopćila je policija u ponedjeljak.

Vršitelj dužnosti ravnatelja karlovačke Opće bolnice Ervin Jančić rekao je Hini da se pacijent dobro oporavlja i da je izvan životne opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazi pred županijsko državno odvjetništvo 

U ranim jutarnjim satima u naselju Draganić odvijala se prava drama, piše KAportal.

Ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo je verbalnog sukoba dvojice mladića u starosti od 23 i 24 godine, nakon čega je 23-godišnjak počinio napad bocom na svog sugovornika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je događaj okarakterizirala kao pokušaj ubojstva, a utvrđeno je kako je razbojnik bio pod utjecajem alkohola. Njegova koncentracija u krvi 23-godišnjaka iznosila je visokih dva promila.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, a danas tijekom dana bit će doveden i na županijsko državno odvjetništvo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo