čeka se obdukcija / Strava pored Siska: U Savi plutalo beživotno tijelo 63-godišnjaka koji se utopio u ribolovu

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Policija je utvrdila da se radi o 63-godišnjaku, koji se najvjerojatnije tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak utopio u rijeci

25.6.2018.
13:33
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

U rijeci Savi između Siska i mjesta Bok u ponedjeljak je oko 9 sati pronađen mrtav muškarac. Policija je utvrdila da se radi o 63-godišnjaku, koji se najvjerojatnije tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak utopio u rijeci.

Uz desnu obalu rijeke Save u Ulici Marijana Celjaka u Sisku, pronađen je mrtav 63-godišnji muškarac. Očevidom na mjestu događaja i prikupljenim obavijestima došlo se do saznanja da je on u društvu s trojicom muškaraca (1982., 1975. i 1968.) u nedjelju, 24. lipnja, na navedenom mjestu bio u ribolovu i nakon što je pala noć jedan od muškaraca je otišao kući, dok su trojica ostala spavati na obali, među njima i preminuli 63-godišnjak koji je zaspao na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jutarnjim satima je jedan muškarac u vodi, na grani potopljenog stabla, uočio mrtvo tijelo 63-godišnjaka, o čemu je obaviještena policija. Tijelo je prevezeno na patologiju sisačke Opće bolnice gdje će se obdukcijom utvrditi uzrok smrti, dok mrtvozornica pregledom na mjestu događaja na tijelu nije prošla vidljive vanjske ozljede. O ovom događaju policija će proslijediti izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo