i dalje se čisti staklo / Stravična prometna nesreća na Goričanu: Bugarski vozač priveden, djevojčica se bori za život

Image
Foto: RTL Danas

I prije je na ovom mjestu bilo prometnih nesreća, ali ne s ovako velikim posljedicama

4.5.2022.
19:08
RTL Danas
VOYO logo

Stravična prometna nesreća dogodila se noćas oko jedan sat na graničnom prijelazu Goričan.

Vozač kombija s bugarskim registarskim oznakama velikom se brzinom zabio u automobil koji je stajao na graničnom prijelazu, a zatim su od siline udarca ta dva vozila odletjela u kućice i uništila ih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U automobilu je bila odrasla osoba s dvoje djece, od kojih je jedno završilo u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama opasnima po život. Vozač kombija je priveden, lakše je ozlijeđen jedan mađarski i dvojica hrvatskih policajaca koji su završili u čakovečkoj bolnici.

„Dvojici muškaraca ’72 i ’79 godište pružena je hitna medicinska pomoć. Detaljnom obradom kod pacijenata su nađene lakše tjelesne ozlijede te su po završetku liječenja pušteni na daljnje kućno liječenje“, kazao je Danko Blažeka, liječnik Županijske bolnice Čakovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ŠTO NAPISATI? /

Prometna policija može vas zaustaviti gotovo svugdje, ali u ovom slučaju kazna bi mogla pasti u vodu

Image
ŠTO NAPISATI? /

Prometna policija može vas zaustaviti gotovo svugdje, ali u ovom slučaju kazna bi mogla pasti u vodu

Prema pisanju mađarskih medija jedna od djevojčica koja je stradala u nesreći prevezena je u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama i opasnim po život dok su svi ostali sudionici ove prometne nesreće prošli s lakšim tjelesnim ozljedama.

Iako se ova nesreća dogodila noćas u jedan sat iza ponoći na mjestu nesreće i dalje traju radovi čišćenja graničnog prijelaza. Na mjestu nesreće nalazile su se tri kućice za graničnu kontrolu dokumenata. Kamioni su odnosili krhotine i ostatke tih policijskih kućica. U krugu od 50 metara i dalje ima dosta stakla.
Neslužbeno se doznaje da ljudi smatraju da je bilo samo pitanje vremena kada će se ovakva nesreća dogoditi s obzirom na to da brojni automobili i s jedne i druge strane prilaze s visokim i ne prilagođenim brzinama onda i naglo koče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako nesluženo doznajemo da je i prije na ovom mjestu bilo prometnih nesreća, ali ne s ovako velikim posljedicama.
Bugarski vozač vozio je teretni kombi iz smjera Mađarske prema Hrvatskoj i zatim se velikom brzinom zabio u automobil na kontroli dokumenata. Zatim su se i kombi i automobil zabili u policijske kućice gdje su se nalazili policajci, dva hrvatska i jedan mađarski policajac koji su lakše ozlijeđeni.

Bugarski vozač je priveden i s obzirom na to da se ova prometna nesreća dogodila na mađarsko teritoriju cijelo kriminalističko istraživanje provodi mađarska policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo