cijelo mjesto u šoku / Stravični detalji masakra u Kanjiži: gosti su još spavali kada je Rade započeo krvavi pohod

Image

Krvavi pohod okončan je oko 9 sati i 30 minuta, kada je Šefera u samoobrani ubio gost iz Francuske

18.5.2015.
7:20
VOYO logo

Saznaju se novi detalji o stravičnom slučaju koji je u nedjelju potresao Srbiju. Srpski mediji su prvo javljali kako je Rade Šefer (55), nakon što je ubio šest ljudi, počinio samoubojstvo, no Kurir piše kako istraga otkriva da je Šefera ubio tetak ubijene mladenke, Emanuel D., koji je iz Francuske stigao na vjenčanje.

Naime, kada je Rade ranio njegovu suprugu u rame, Emanuel je stolicom nasrnuo na njega. Ubojica je od siline udarca pao i preminuo na mjestu. Ipak, tek po završetku istrage bit će utvrđen točan uzrok smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova supruga Nathalie je prevezena u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

Image
kasnije i sam stradao /

Pokolj u Srbiji: nije mu se sviđala snaha pa ubio nju, vlastitu ženu i njihove roditelje!

Image
kasnije i sam stradao /

Pokolj u Srbiji: nije mu se sviđala snaha pa ubio nju, vlastitu ženu i njihove roditelje!

Gosti sa svadbe su još spavali u obiteljskoj kući, kada je Rade Šefer započeo svoj krvavi pir. Ubio ih je redom, Nataliju, Šandora, Karolinu i bivšu suprugu Rozu, piše Blic.

Sin Vlastimir je spavao, i nije znao šta se oko njega događa. Krvavi pohod okončan je oko 9 sati i 30 minuta, kada je Šefera u samoobrani ubio gost iz Francuske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rade se prije mjesec dana razveo od žene i otišao živjeti u Sentu. Jučer su bili svatovi, jer mu se ženio sin Vlastimir. Svatovi su se skupljali ovdje u kući, a otuda su otišli u lokal gdje je održano slavlje. Čujem da su se tamo posvađali i da je i policija intervenirala. Ujutro oko 9.30 sati čuli su se galama i pucnjevi. Iz kuće gdje su svatovi došli prespavati izletio je čovjek iz Francuske koji je bio u svatovima i i počeo da vikati, na engleskom i francuskom je tražio pomoć", priča susjed Matija Kovač.

Ispred kuće ubijene mladenke Natalije Bajtai, ekipa Blica je zatekla njezina strica, koji je vidno potresen jedva uspio progovoriti nekoliko riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam zašto je ovo napravio. Svadba je bila vesela sve dok nije pretukao ženu i dok ga policija nije privela", ispričao je za Blic Petar Bajtai.

Kurir saznaje kako je ubojica Rade Šefer jučer ujutro bio na triježnjenju u policijskoj postaji, odakle je po izlasku započeo krvavi pohod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Rade Šefer (55) je u nedjelju rano ujutro nedaleko Kanjiže u sjeveroistočnoj Vojvodini iz lovačke puške ubio snahu Nataliju Bajtai, njezine roditelje te svoju bivšu ženu, bivšeg tasta i punicu.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo