KRŠILA MJERE STOŽERA / Subotnja noćna zabava na Trešnjevci: U unutrašnjem dijelu kafića pronašli 12 gostiju, pritvorena 22-godišnjakinja

Image
Foto: Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL

Policajci su utvrdili da ugostiteljski objekt posluje to jest da se u zatvorenom prostoru objekta nalazi 12 gostiju

15.3.2021.
9:05
Ilustracija: Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebačka policija prijavila je zbog kršenja epidemioloških mjera Stožera 22-godišnjakinju koja je u subotu navečer 12 gostiju pustila u zatvoreni dio ugostiteljskog objekta. 

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela 'Širenje i prenošenje zarazne bolesti', stoji u priopćenju PU zagrebačke. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci upali u kafić

"U subotu oko 19.45 sati na Trešnjevci u Jablanskoj ulici, policijski su službenici utvrdili da ugostiteljski objekt posluje to jest da se u zatvorenom prostoru objekta nalazi 12 gostiju", izvijestili su. 

"Naime, njima je zadržavanje u unutrašnjosti ugostiteljskog objekta omogućila 22-godišnjakinja, koja ih je i posluživala pićima, protivno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, uz rizik od opasnosti širenja i prenošenja zarazne bolesti COVID-19 među ljudima", objašnjavaju iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

22-godišnjakinja je uhićena te je nakon istrage predana pritvorskom nadzorniku, dok je policija kaznenu prijavu dostavila Državnom odvjetništvu.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo