određen pritvor / Sukobili se šibenski navijači i Torcidaši, u kaosu napadnut i teško ozlijeđen policajac

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Za fizički napad na njihova službenika i nanošenje tjelesnih ozljeda, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su 33-godišnjak, 28-godišnjak i 21-godišnjak iz Šibenika

30.1.2018.
12:41
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Pripadnik šibenske Intervente policije M.P. zadobio je teške tjelesno ozljede, nakon što su njega i njegovog kolegu fizički napali pripadnici šibenske navijačke skupine 'Funcuti', piše slobodna Dalmacija.

Za fizički napad na njihova službenika i nanošenje tjelesnih ozljeda, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su 33-godišnjak, 28-godišnjak i 21-godišnjak iz Šibenika. Ovoj trojki određen je pritvor, a 'iza rešetaka' završilo su još trojica pripadnika 'Funcuta, 26-godišnjak, 25-godišnjak i 22-godišnjak koji su su osumnjičeni za sudjelovanje u tučnjavi, doznaje se u PU šibensko-kninskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do događaja je došlo u nedjelju oko 17.20 sati u sportskoj dvorani "Baldekin" u Šibeniku dok je trajala utakmica Županijske malonogometne lige. Na prostoru ispred šanka dvorane su šestorica 'Funcuta", zbog ranijih sukoba, verbalno, pa onda i fizički napali dva navijača Hajduka. 

Ubrzo su stigla dva policajca. S ciljem da spriječe daljnji sukoba, oni su se predstavili izvadivši policijske značke i izdali upozorenje 'Funcutima' da prestanu s nasiljem. Međutim šestorica Šibenčana oglušili su se na policijsku zapovijed, štoviše, napali su i teško ozlijedili interventnog policajca M.P. kojemu je slomljena čeljusna kost, doznaje Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo