'BISERI' IZ SISKA / Suludi plan ih stajao prijave: fotografirali se u miniranom području i slike objavljivali na društvenim mrežama

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Sisačko-moslovačka policija u petak je izvijestila kako je 24-godišnjaka i 31-godišnjaka prekršajno prijavila zbog kršenja Zakona o humanitarnom razminiranju, a 24-godišnjaka i za prekršaj iz Zakona o oružju

6.11.2015.
10:43
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

SISAK - Dvojica mladića sa sisačkog područja u zadnja dva tjedna više puta su ulazili u minski sumnjivo područje kod Siska, kako bi svoje fotografije s eksplozivnim sredstvima objavljivali na društvenim mrežama, a taj ih je suludi plan koštao prekršajne prijave.

Sisačko-moslovačka policija u petak je izvijestila kako je 24-godišnjaka i 31-godišnjaka prekršajno prijavila zbog kršenja Zakona o humanitarnom razminiranju, a 24-godišnjaka i za prekršaj iz Zakona o oružju, nakon što mu je u kući pronađeno 98 komada raznog streljiva i tri patrone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih dvojica su unazad dva tjedna više puta ulazili u minski sumnjivo područje kod Siska, koje je obilježeno tablama Hrvatskog centra za razminiranje.

Tamo su se fotografirali s minsko eksplozivnim sredstvima i fotografije objavljivali na svojim profilima društvenih mreža, kažu u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo