njena strana priče / Supruga uhićenog Čokare za RTL: 'Istina je u oku promatrača! Okruženi smo ljudima loših namjera koji pokušavaju diskreditirati mog supruga!'

Image
Foto: Pixsell

'Ono što me najviše vrijeđa jest činjenica da jedna osoba poput Radmile Vojnović ima pravo sustavno zlostavljati jednu obitelj bez ikakvog pravnog uporišta', kaže za RTL Lovela Čokara

9.3.2021.
22:02
Pixsell
VOYO logo

Dan nakon što je policija otkrila kako je razbila veliki narkolanac u dolini Neretve, na vidjelo izlaze novi detalji. Među trojicom uhićenih je i poduzetnik otprije poznat policiji, Oliver Čokara, koji je pao s dvojicom radnika Luke Ploče, od kojih je jedan Anđelko Oršulić bio na listi HDZ-a na izborima za Mjesni odbor Komina.

Reporterki RTL-a Ivani Ivandi Rožić javila se i supruga Olivera Čokare, Lovela Čokara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njenu reakciju prenosimo u cijelosti:

"Željela sam vam dati svoju izjavu iz razloga što ne želim da se mog supruga razvlači po medijima radi nečijih osobnih interesa. Trenutni slučaj ne smijem previše komentirati jer je u postupku istrage, ali ono što mogu reći da je istina u oku promatrača. Nažalost, okruženi smo ljudima loših namjera koji na svaki način pokušavaju diskreditirati mog supruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
razbijen narkolanac /

Donosimo detalje velike policijske akcije u dolini Neretve: 'Postoje neki nepobitni dokazi koji su utvrđeni...'

Image
razbijen narkolanac /

Donosimo detalje velike policijske akcije u dolini Neretve: 'Postoje neki nepobitni dokazi koji su utvrđeni...'

Nadalje, ono što me najviše vrijeđa jest činjenica da jedna osoba poput Radmile Vojnović ima pravo sustavno zlostavljati jednu obitelj bez ikakvog pravnog uporišta. Zanimljivo je da je isto tako upravo ona došla do informacija vezanih uz slučaj mog supruga te iste dala u medije. Gospođa je inače bila zaštićeni stanar zgrade u Držićevoj 9 koju smo kupili. Dakle, stanovala je tamo bespravno. Isplatili smo svim stanarima pozamašne svote novca, za što naravno imamo svu dokumentaciju, a nekima smo plaćali drugi smještaj do smrti. No nažalost, iako prvobitno zadovoljna, gospođa Vojnović je iz nepoznatih nam razloga postala ogorčena, te je krenulo zlostavljanje od strane iste. Naravno da nije štedjela riječi ni kada su u pitanju naša djeca, moj sin i kćer, moja majka i ja, što mi je još jedna zanimljiva činjenica jer iza dotične stoji organizacija B.A.B.E. čija glavna djelatnost je upravo promicanje i zaštita ženskih ljudskih prava. Jedina osoba koja je u cijelom slučaju kršila nečija prava je upravo Radmila Vojnović. Sramota. Naravno sve prijetnje i pozivi su proslijeđeni policiji, no gospođa ne posustaje.

Htjela bih još samo nadodati da ne želim da se moje misli izvlače iz konteksta nego ako ste vec željeli izjavu prenesite ju u cijelosti. Budite opet svijetlonoše u tami a ne žuta štampa", poručila je na kraju Lovela Čokara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo