Pretražuju sve lokacije / Supružnici osumnjičeni za Zoričino ubojstvo negiraju zločin, a tijela još nema: Policija moli građane za pomoć!

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Policija i dalje traga za tijelom žene za koju se sumnja da su je ubili pritvoreni supružnici

29.11.2019.
16:46
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Brodsko-posavska policija već danima intenzivno traga za nestalom Zoricom Fadljević (47) iz Sibinja. Zbog sumnje da su je ubili, u istražnom zatvoru pritvoreni su supružnici koji, prema neslužbenim informacijama, negiraju zločin.

Na osnovi prikupljenih tragova policija sumnja u supružnike, 62-godišnjeg muškarca i 60-godišnju ženu koji su uhićeni 21. studenoga. Dva dana poslije, odlukom suca istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu završili su u jednomjesečnom istražnomi zatvoru u Požegi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijski službenici također pregledavaju, među ostalim i zapise s nadzornih kamera, sukladno rutama i lokacijama kojima su se kretale dvije osobe osumnjičene za ubojstvo, i to od trenutka nestanka oštećene do trenutka njihova uhićenja.

S obzirom na to da tijelo oštećene još nije pronađeno, policijski službenici provjeravaju dojave te pozivaju građane da i dalje javljaju korisne informacije policiji na broj telefona 192", rekla je Kata Nujić, glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz pretragu lokacija za koje se pretpostavlja da je na njima boravila nestala Zorica Fajdetić, policija je šire pretraživanje terena provela i u suradnji s Hrvatskom gorskom službom spašavanja.

Mediji već danima izvještavaju o ovom slučaju i dok su isprva nagađali da su supružnici priznali zločin, naknadno su pisali da osumnjičeni par negira zločin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo