Tragedija u Donjoj Podgori / Susjedi u šoku: 'Čuli smo udarac i naše Marice više nije bilo na cesti. Bila je u grabi. Sva u krvi'

Image
Foto: Ilustracija/Ivica Galovic/PIXSELL

Vozaču je izmjereno 1.47 promila alkohola u krvi

29.9.2019.
13:29
Ilustracija/Ivica Galovic/PIXSELL
VOYO logo

Donja Podgora, mjesto u Donjoj Stubici u nedjelju je zavijena u crno, nakon što je u subotu navečer vozač automobila usmrtio pješakinju i pobjegao.

Policija je uhitila odbjeglog vozača nakon nekoliko sati potrage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je isti vozač nekoliko trenutaka ranije skrivio još jednu prometnu nesreću. Kako doznaje Zagorje.com, vozaču je izmjereno 1.47 promila alkohola u krvi.

U Donjoj Podgori mještani u šoku prepričavaju što se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bila naša susjeda, Marica Gospočić tu iz Podgore, oko 60 i nešto godina je imala. Išla je pješice doma od svoje sestre koja živi malo niže”, ispričala je susjeda preminule za Zagorje.com.

Rekla je i da su susjedi ispričali kako su čuli zvuk udarca, ali i da je sve vidio jedan od mještana koji se s preminulom susreo samo koji trenutak prije nesreće. On je mještanima ispričao da je isti taj auto skoro udario njega dok se vozio biciklom, no uspio je to nekako izbjeći, a onda je čuo udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu se voze luđački stalno"

"Okrenuo se i vidio da Marice više nema na cesti. Išao je pogledati i vidio ju je u grabi. Bila je sva u krvi",  ispričala je mještanka za Zagorje.com.

Prvi je susjed pozvao policiju i Hitnu, a onda su čuli da je policija već na drugom mjestu nesreće, malo niže prema centru Donje Stubice, gdje je isti vozač, prije nego što je usmrtio Maricu, skrivio još jednu nesreću, u kojoj je ozlijeđena ženska osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tak smo mi čuli, to je bilo tu dolje, na Starom gradu, kako mi velimo. Jako smo se preplašili svi i u šoku smo. Ali ne čudimo se, pa tu se voze luđački stalno, ravna je cesta i pregledna pa se brzo dopeljaju i jure, a skoro u svakom dvorištu djeca, možete misliti koliko smo sad u strahu. Tu bi trebalo postaviti ležeće policajce", kaže mještanka o dodaje kako jedini očevidac, koji je i sam skoro nastradao, nije prepoznao vozača.

Jedino što su čuli  je da je iz Vučaka, također naselja u Donjoj Stubici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo