JOŠ TRAŽE POČINITELJa / Sutkinji zapaljen auto: 'Živim u strahu, jedan mi odvjetnik već dulje vrijeme prijeti'

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Kaže da ga je u više navrata prijavljivala policiji i državnome odvjetništvu, no da je sustav u potpunosti zakazao

9.3.2019.
8:14
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebačka policija izvijestila je kako je u četvrtak nedugo iza ponoći u Samoboru u Ulici Ivana Perkovca, izbio je požar osobnog automobila marke Peugeot 206 zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvu 44-godišnjakinje. Požar su ugasili vatrogasci te nitko nije ozlijeđen.

Policija je također izvijestila kako je auto zapaljen najvjerojatnije na način da je nepoznati počinitelj polio krov i prednji dio vozila lakozapaljivom tekućinom te potom zapalio vozilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Materijalna šteta iznosi oko 15.000 kuna. 

Jutarnji list doznaje da je namjerno zapaljeni auto u vlasništvu sutkinje Općinskoga suda u Novome Zagrebu, što je sutkinja i sama potvrdila u telefonskom razgovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekla je kako je u velikom strahu jer je automobil kada je zapaljen bio parkiran niti pola metra od same kuće, točnije od prostorije gdje ona spava s dvoje malodobne djece.

Također, rekla je i kako već dulje vrijeme proživljava pravu kalvariju od strane jednoga odvjetnika kojega je u više navrata prijavljivala policiji i državnome odvjetništvu, no da je sustav u potpunosti zakazao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina je da sam prijave podnosila policiji protiv točno određenoga počinitelja zbog prijetnji smrću, uznemiravanja i zastrašivanja i to ne samo mene, već i prema mojoj djeci. Ne samo da mi je verbalno prijetio, već je jednom pokušao automobilom udariti moj automobil u kojemu sam se tada nalazila s malodobnim djetetom."

Na pitanje koji bi bio motiv toga odvjetnika da joj naudi, sutkinja je rekla da ju je on jednom tražio da mu pomogne u jednome predmetu za naknadu štete, a da je ona to odbila te je nakon toga počelo maltretiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Usprkos dokazima koje sam dostavila, dakle radi se o gomili SMS-ova, svjedocima, a neke od verbalnih prijetnji sam čak snimila mobitelom i dostavila policiji i Državnom odvjetništvu, Državno odvjetništvo je odbacilo obje prijave."

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo