pokušaj ubojstva? / Muškarac u Petrinji namjerno autom pokosio svoju suprugu: 'Izgledalo je grozno, odvezla ju je hitna'

Image
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL

Žena se kretala po kolniku kada je muškarac svom silinom naletio na nju svojom 'Golf peticom'

27.6.2022.
15:47
Nikola Cutuk/PIXSELL
VOYO logo

Muškarac iz Petrinje uhićen je zbog sumnje na počinjenje teškog ubojstva u pokušaju. Naime, 69-godišnjaka se sumnjiči da se u nedjelju u prijepodnevnim satima autom zaletio u 60-godišnju ženu, u Ulici pukovnika Predraga Matanovića u Petrinji. Ona se u tom trenutku kretala kolnikom, okrenuta njemu leđima. Od udarca je odbačena na zemljanu površinu.

"Liječnička pomoć joj je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj okvalificirane teške tjelesne ozljede. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela teško ubojstvo u pokušaju predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave", izvijestila je sisačko-moslavačka policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Jutarnji list, radi se o supružnicima koji su bili u zavadi i u zadnje vrijeme nisu živjeli zajedno. On ju je uočio na ulici te svojim "Golfom Peticom" svom silinom udario u nju. Iako je isprva sve izgledalo kao prometna nesreća, ubrzo su se prometnim policajcima na mjestu događaja pridružili pripadnici kriminalističke policije, te je umjesto prometne nesreće istraživano kazneno djelo pokušaja ubojstva.

"Izgledalo je grozno, nju je ubrzo odvezla hitna pomoć, on je zalegao na tlo, ne znam je li bio u šoku ili ga je odglumio. Teško je reći i je li planirao sve prikazati kao prometnu nesreću. U svakom slučaju, uhitili su ga. Nisam ga doživljavao kao nekog agresivca, štoviše, bio je miran čovjek", rekao je sugovornik iz Petrinje za Jutarnji, koji doznaje i da žena nije u životnoj opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo