treba na liječenje / Svećenik koji tuče žene ide iza rešetaka. Vikao je: 'Zbog tebe sam završio u zatvoru, p…. ti materina!'

Image
Foto: Shutterstock/ilustracija

Susjedu je uhvatio za vrat i počeo snažno stiskati, a žena se jedva istrgnula

18.5.2022.
15:08
Shutterstock/ilustracija
VOYO logo

Zbog napada na 43-godišnju ženu i opasnosti od ponavljanja djela, svećenik Domagoj Kelava (43) iz Sukošana sljedećih 15 dana provest će iza u zatvoru, izvijestio je u srijedu glasnogovornik Općinskoga suda u Zadru Davor Dubravica.

Optužnim prijedlogom Kelavu terete da je 17. svibnja deset minuta poslije ponoći u Sukošanu, u Ulici Hrvatskih branitelja, na javnome mjestu dostupnom većem broju građana, narušio javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način na štetu 43-godišnje A. S.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri povratku u župnu kuću vidio je susjedu koja se vraćala s posla, izašao iz vozila i zatrčao se prema njoj glasno vičući: "Zbog tebe sam završio u zatvoru, p…. ti materina“, misleći na događaj s časnom sestrom koji je zbio 26. travnja ove godine, da bi je zatim uhvatio s obje ruke za vrat i počeo snažno stiskati. Žena se istrgnula, a Kelava ju je zatim odgurnuo, zbog čega je pala na tlo i zadobila površinsku ozljedu nožnog zgloba i stopala.

Podsjetimo, Kelava je prije dva tjedna napao 70-godišnju časnu sestru zbog čega je deset dana proveo u zatvoru, jer je Općinski sud u Zadru procijenio da bi mogao ponoviti nedjelo za koje su ga teretili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TUKAO DVIJE ŽENE /

Žestoka reakcija Zadarske nadbiskupije zbog svećenika: 'Oduzeta mu je služba i treba poći na liječenje'

Image
TUKAO DVIJE ŽENE /

Žestoka reakcija Zadarske nadbiskupije zbog svećenika: 'Oduzeta mu je služba i treba poći na liječenje'

Tako je sudac opet, nakon ispitivanja okrivljenika na Općinskom sudu u Zadru, odredio zadržavanje Kelave u maksimalnom zakonskom trajanju od petnaest dana, nakon čega je prepraćen u zadarski zatvor.

Dubravica je, odgovarajući na pitanja medija, rekao kako nije poznato je li osumnjičenik u trenutku napada bio pod utjecajem alkohola jer nije izvršeno alkotestiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Zadarske nadbiskupije osudili su Kelavino ponašanje te poručili kako mu je oduzeta služba i naređeno da se mora liječiti. Ispričali su se njegovim žrtvama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo