IMALA PROBLEMA S ALKOHOLOM / 'Svi su je izbjegavali, vidjelo se da uzima tablete': novi detalji krvavog obračuna u Vrapču

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Neslužbeno se doznaje kako je veza između muškarca i žene bila turbulentna te da je ona imala problema s alkoholom. Policija je i u prošlosti zbog njihovih međusobnih nasilnih ispada morala intervenirati

29.12.2017.
8:07
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

U Zrnetićevoj ulici u Zagrebu nakon verbalnog i fizičkog sukoba ubijen je 52-godišnji Dražen Pavlović. Muškarca je nasmrt nožem izbola 11 godina mlađa N.B. koja je s njim bila godinama u vezi.

Ona je u sukobu također ozlijeđena, a sva oblivena krvlju dovezena je u Vinogradsku bolnicu, gdje je izjavila da je silovana. “Bila je sva krvava, a policija ju je odvela zajedno s Hitnom pomoći”, rekao je Jutarnjem listu jedan od stanara zgrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susjedi tvrde kako o događaju nisu puno znali, ali da su kazali da je N.B. od ranije poznata po jako čudnome ponašanju te su znali da je imala problema s alkoholom zbog čega je, pričalo se, već bila na liječenju u Vrapču. 

"Svi su je izbjegavali. Ponekad smo znali čuti buku iz stana jer je znalo biti svađa i glasne glazbe, no vidjeli smo da nešto nije u redu jer je na stepenicama znala proći pored nas kao zombi. Vidjelo se da uzima neke tablete’, rekao je jedan susjed za Jutarnji list, dok je drugi kazao kako nije cijelo vrijeme boravila u zgradi, već bi došla na dan-dva, nakon čega je stanari ne bi vidjeli tjednima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje kako je veza između muškarca i žene bila turbulentna te da je ona imala problema s alkoholom. Policija je i u prošlosti zbog njihovih međusobnih nasilnih ispada morala intervenirati.

Žena je prije godinu dana uhićena i prijavljena zbog pokušaja ubojstva Dražena P. pod otprilike istim okolnostima, a zbog toga je navodno bila i prisilno hospitalizirana, piše Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo