Slučaj 'zamrzivač' / Svjedočio policajac koji je prvi ušao u kuću: 'U škrinji sam vidio koljena, a tijekom očevida je Smiljani pozlilo'

Policajac je rekao kako je u škrinji vidio koljena koja su bila okrenuta prema gore

26.11.2019.
10:10
VOYO logo

U nastavku suđenja Smiljani Srnec zbog ubojstva sestre Jasmine Dominić na Županijskom sudu u Varaždinu svjedočio je Manuel Vugrinec, policajac koji je prvi došao u kuću gdje je u škrinji bilo tijelo.

Image

Šokantno svjedočenje Smiljanine kćeri: 'Otvorili smo škrinju. David mi je rekao da se vide noge, spolovilo...'

Image

Šokantno svjedočenje Smiljanine kćeri: 'Otvorili smo škrinju. David mi je rekao da se vide noge, spolovilo...'

"Na mjesto događaja me uputio OKC Policijske uprave međimurske da je pronađeno nekakvo tijelo u zamrzivaču. Čekali smo ekipu Hitne pomoći. Sa mnom je bio kolega. Na adresi smo zatekli Katarinu Dominić Srnec i njezinog zaručnika. Popričali smo s njima i ušli u kuću. Zamrzivač je bio otvoren, vidio se dio ljudskog tijela. Škrinja je bila kod stepeništa. Ispod poklopca je bila postavljena drvena daščica i škrinja je bila otvorena oko pet centimetara. Kćer Katarina je otvorila i rekla što se nalazi unutra. Pozvao sam tada doktoricu Vanju Prgomelju. Ona je pogledala i rekla da se radi o ljudskom tijelu. Sve ukućane smo zamolili da odu u kuhinju, bila je tamo i Smiljana i njezin suprug. Dvije mlađe kćeri nisu bile u kući", posvjedočio je policajac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od tijela su se samo vidjela koljena okrenuta prema gore. Na njemu su bile PVC vrećice sa smrznutim povrćem. Ništa nismo dirali. Zatražio sam još jednu ophodnju zbog osiguravanja mjesta događaja. Smiljana se požalila na bolove pa su joj pružili pomoć. Nakon dolaska ekipe za očevid, bio sam vani i osiguravao mjesto događaja", izjavio je policajac.

Na sud danas nisu došli dr. Vanja Prgomelja, Branko Liber, medicinski tehničar i Igor Vidović, vozač, za koje je dostava poziva da se odazovu suđenju bil  neuredna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 12 sati su pozvani Smiljanini, majka Katarina Dominić, kći Katarina Dominić Srnec i zet David Balent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo