Porsche potpuno smrskan / Svjedokinja nesreće na Cresu: 'Nisu normalni, pretjecali su s 200 na sat!' Oglasila se i obitelj vozača

Image
Foto: Dobrovoljno vatrogasno društvo Cres

Iz policije nisu mogli potvrditi je li se radilo o nekakvoj utrci, ali je moguće kako je u tijeku bio susret sportskih vozila

2.10.2022.
12:39
Dobrovoljno vatrogasno društvo Cres
VOYO logo

Teška nesreća dogodila se jučer na Cresu. Na potezu između Hraste i Beleja sudarili su se Porsche i cisterna. Težinu nesreće najbolje prikazuju fotografije koje je objavilo Dobrovoljno vatrogasno društvo Cres.

Svjedokinja nesreće danas tvrdi - riječ je o utrkivanju, prenosi Morski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije Martinšćice prelazili su nas Porschei, njih 5-6. Išli su 200 na sat. Mi smo mislili da je čovjek mrtav, ali vidimo da je ipak živ, ali potpuno zarobljen u autu. Isuse, oni nisu normalni", kazala je.

Image
užas! /

FOTO Strašna nesreća na Cresu. Sudarili se Porsche i cisterna, od automobila nije ostalo gotovo ništa

Image
užas! /

FOTO Strašna nesreća na Cresu. Sudarili se Porsche i cisterna, od automobila nije ostalo gotovo ništa

S druge strane, izvori bliski obitelji otkrili su Večernjem u kojem je stanju vozač Porschea (45) koji se trenutno nalazi na liječenju u KBC Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je pri svijesti. Ne sjeća se ničega. On je tijekom vožnje imao srčani udar. Sad su mu ugradili i stent", rekli su, navodeći kako sumnjaju u to da je do nesreće došlo zbog neprilagođene brzine.

Naime, PU primorsko-gorska kazala je za 24 Sata da je najvjerojatnije uzrok neprilagođena brzina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema prvim nalazima očevida, s obzirom da se još moraju napraviti neke dokazne radnje, uzrok nesreće je najvjerojatnije neprilagođena brzina 45-godišnjeg vozača Porschea, koji je teže ozlijeđen", kazali su iz PU primorsko-goranske.

On je, kako dodaju, u jednom trenutku skrenuo u lijevu traku i izravno se sudario s teretnim vozilom iz suprotnog smjera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije nisu mogli potvrditi je li se radilo o nekakvoj utrci, ali je moguće kako je u tijeku bio susret sportskih vozila.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo