Detalji užasa u Veslačkoj / Taksist tvrdi da nije silovao djevojku već da je ona htjela drogu, žrtva: 'Poderao mi je najlonke i gurao prste u spolovilo'

Image

'Mislila je da imam drogu i pitala me imam li što, a ja sam rekao da imam. Kada smo ušli u kombi, shvatila je da nemam drogu i naglo je podivljala', priča optuženi taksist

27.9.2017.
8:32
VOYO logo

27-godišnji zagrebački taksist H.H. koji je prije nekoliko dana završio u istražnom zatvoru u Remetincu nakon optužbe da je pijanu 30-godišnjakinju odveo u kombi i silovao je, ispričao je svoju stranu priče.

"Nisam je silovao, oboje smo bili pijani i ona je dobrovoljno pošla sa mnom do mojeg kombija. Mislila je da imam drogu i pitala me imam li što, a ja sam rekao da imam. Kada smo ušli u kombi, shvatila je da nemam drogu i naglo je podivljala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIŠE PROČITAJTE:

Počela je vrištati jer ima psihičkih problema, nakon čega sam ja izašao iz kombija. Ubrzo su tamo došli i moji prijatelji, a ona je bila potpuno obučena. Dakle, ne stoji tvrdnja da sam je u kombiju silovao", ispričao je taksist, piše Jutarnji.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Jutarnji neslužbeno doznaje, žrtva silovanja ispričala je policiji kako se s taksistom H. H. upoznala te večeri u obližnjem narodnjačkom klubu. 

Osim što su se tijekom druženja zaredale runde, ponudio joj je travu i kokain koje može kušati u kombiju, na što je ona pristala te krenula s njim do vozila. U jednom ju je trenutku taksist, kako tvrdi, dignuo kao vreću i prebacio preko ramena te tako odnio do kombija. Vjerojatno se u tom trenutku tamo zatekao vozač Ubera koji je, vidjevši muškarca kako preko ramena nosi prebačenu djevojku, posumnjao da se radi o otmici te nazvao policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojka tvrdi da ju je muškarac, nakon što ju je odnio do kombija, počeo napastovati. Navodno ju je nekoliko puta udario glavom o unutrašnjost prozora, a zatim joj je poderao najlonke i gurao prste u spolovilo. Čim je iz kombija počela odzvanjati vika, dotrčali su prijatelji uhićenog H. H. i dvije djevojke. Muškarci su sjeli u kombi i odvezli se, a žrtvi kaznenog djela dvije su djevojke ponudile prijevoz kući.

Nakon dolaska u stan u gluho doba noći 30-godišnjakinja je pobjesnila shvativši što se doista dogodilo u kombiju te je sljedeće jutro izvijestila policiju o svemu. Policija nije odmah pronašla osumnjičenog na lokaciji na kojoj je prijavljen zločin, kao ni uberovca koji je dojavio na 192. Osumnjičenog su tek sljedeći dan pronašli i uhitili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo