kazneno prijavljen / Talijan angažirao četvoricu Zadrana za dilanje 200 grama kokaina vrijednog stotinjak tisuća kuna

Image
Foto: PU zagrebačka

Istraga je počela početkom rujna kada je u Zadru zatečen 39-godišnji Zadranin sa 100 grama kokaina, za kojeg se sumnjalo da ga je nabavio na nagovor i za račun 39-godišnjeg Talijana

30.10.2015.
10:27
PU zagrebačka
VOYO logo

Zadarska policija pritvorila je i za zlouporabu droga kazneno prijavila 39-godišnjeg Talijana, kao i četvoricu Zadrana koje je on navodno okupio radi preprodaje gotovo 200 grama kokaina, vrijednog 100-njak tisuća kuna.

Policija je u petak priopćila da je dovršila višemjesečno kriminalističko istraživanje nad više osoba osumnjičenih za zlouporabu droga, kojim je utvrđeno da je 39-godišnji Talijan u proteklih nekoliko mjeseci angažirao četvoricu muškaraca u dobi od 36, 38, 39 i 42 godine, radi preprodaje gotovo 200 grama kokaina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraga je počela početkom rujna kada je u Zadru zatečen 39-godišnji Zadranin sa 100 grama kokaina, za kojeg se sumnjalo da ga je nabavio na nagovor i za račun 39-godišnjeg Talijana.

Početkom listopada na zadarskom području policajci su zatekli 42-godišnjaka s 50 grama kokaina i nekoliko desetaka tisuća kuna, koje su bile namijenjene 39-godišnjaku. Potkraj listopada zatečen je i 36-godišnjak s 30 grama kokaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istraga je završena u ovu srijedu kada su uhićeni 39-godišnjak, 36-godišnjak i 38-godišnjak, kod kojih su pronađene manje količine kokaina i marihuane te mobilni telefoni i drugi predmeti povezani s ovom istragom. Nakon obrade svi su, uz kaznene prijave za više kaznenih djela nedozvoljene proizvodnje i prometa drogama, privedeni pritvorskom nadzorniku, a potom i sucu istrage zadarskog Županijskog suda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo