TRAGEDIJA U ISTRI / Teška nesreća kod Fažane: automobil s osam djevojaka sletio s ceste, dvije poginule

Prometna nesreća se, prema neslužbenim informacijama, dogodila kada se osam djevojaka u Citroenu kretalo od Fažane prema Puli te se vozilo iz nepoznatog razloga u blagom lijevom zavoju zanijelo i u klizanju prešlo preko lijeve, suprotne kolničke trake

29.11.2015.
9:12
VOYO logo

Dvije su osobe poginule, četiri su teže, a još dvije lakše ozlijeđene u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dvadeset minuta iza ponoći dogodila na cesti Pula-Fažana, svega petstotinjak metara prije ulaza u Fažanu, izvijestila je noćas istarska policija.

Nesreća se dogodila kada je 18-godišnja vozačica upravljajući automobilom Citroen, pulske registarske oznake, iz smjera Fažane prema Puli u lijevom zavoju, zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubila nadzor i prešla na suprotnu kolničku traku, nakon čega je vozilo sletjelo van kolnika i udarilo u stablo. Od siline udarca, automobil se odbio i zarotirao te se zaustavio većim dijelom na kolniku, utvrdila je policija očevidom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

iPress neslužbeno doznaje da su poginule djevojke bile učenice trećeg razreda pulske gimnazije.

Protiv 18-godišnje vozačice podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu radi izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici su zajedno s nadležnom državnom odvjetnicom obavili očevid na mjestu događaja, a za vrijeme trajanja očevida, cesta Fažana-Pula bila je zatvorena za sav promet do 3.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo