tragedija / Teška nesreća kod Našica: Automobilom sletjeli s ceste. Jedna osoba poginula, troje teško ozlijeđeno

Image
Foto: Slaven Branislav Babić/PIXSELL

Kako je izvijestila osječka policija, u Klokočevcima je oko 0,30 sati došlo do izlijetanja automobila s ceste

30.10.2021.
9:27
Slaven Branislav Babić/PIXSELL
VOYO logo

Od posljedica prometne nesreće koja se dogodila pola sata poslije ponoći u Klokočevcima kod Našica, umro je 20-godišnjak, a još su tri osobe teško ozlijeđene, izvijestila je u subotu osječko-baranjska policija.

Nesreća se dogodila u trenutku kada je osobni automobil, kojim je upravljao 26-godišnji vozač, dolaskom do oštrog zavoja, zbog neprilagođene brzine stanju kolnika, izgubio kontrolu nad vozilom, sletio s kolnika te udario u betonsko-željeznu ogradu obližnje kuće, rekao je Hini glasnogovornik Policijske uprave Zoran Kon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač i trojica putnika, dvojica 20-godišnjaka i 21-godišnjak, prevezeni su vozilom Hitne medicinske pomoći u našičku Opću županijsku bolnicu, gdje je oko 1,30 sati, 20-godišnjak umro od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći.

Trojica ozlijeđenih prevezeni su u osječki Klinički bolnički centar, gdje je utvrđeno da je 21-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život, a 26-godišnji vozač i 20-godišnji putnik teške tjelesne ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid na mjestu nesreće obavili su nadležno Općinsko državno odvjetništvo i očevidna ekipa Policijske uprave, a tijekom očevida promet  je tekao otežano jednim kolničkim trakom, navode u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo