kobno pretjecanje / Teška nesreća kraj Slavonskog Broda: suvozač poginuo na mjestu, vozač teško ozlijeđen

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Nakon dojave, na mjesto nesreće su stigle ekipe policije i hitne pomoći. Dežurni liječnik je na mjestu nesreće konstatirao smrt suvozača, a vozač je prevezen u Opću bolnicu 'Dr.Josip Benčević' u Slavonskom Brodu

28.6.2015.
18:42
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan je muškarac poginuo, a drugi teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 13,30 sati na županijskoj cesti između mjesta Gundinci i Beravaci, 40 kilometara istočno od Slavonskog Broda.

"Poginuo je 54-godišnji suvozač, a 60-godišnji vozač teško je ozlijeđen. Oba muškarca su iz mjesta Gundinci", rekao je za Hinu Antun Jakobović, glasnogovornik brodsko-posavske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dojave, na mjesto nesreće su stigle ekipe policije i hitne pomoći. Dežurni liječnik je na mjestu nesreće konstatirao smrt suvozača, a vozač je prevezen u Opću bolnicu 'Dr.Josip Benčević' u Slavonskom Brodu.

Policija još utvrđuje točan uzrok nesreće, a po neslužbenim informacijama, do prometne nesreće je došlo kada je vozilo u kojem su se nalazila dvojica muškaraca bilo u preticanju te je sletjelo u odvodni kanal i udarilo u kolni ulaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo