u drugoj nesreći ozlijeđene tri osobe / Teška prometna nesreća na Korčuli: u sudaru dva automobila poginuo 22-godišnji mladić

Image

Na Korčuli se noćas oko 1,30 sati dogodila još jedna prometna nesreća, na cesti od Vela Luke prema Blatu, u kojoj su tri osobe ozlijeđene

20.3.2016.
10:37
VOYO logo

U teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju rano ujutro dogodila na Korčuli poginuo je 22-godišnji mladić, potvrdila je glasnogovornica dubrovačko-neretvanske policija Andrijana Biskup.

''Nesreća se dogodila na državnoj cesti 118, obilaznici oko mjesta Blato. U prometnoj nesreći sudjelovala su dva osobna vozila dubrovačkih registracijskih oznaka. Smrtno je stradao 22-godišnjak, a očevid je još uvijek u tijeku'', rekla je glasnogovornica Biskup.

Dojava je u Županijski centar 112 Dubrovnik zaprimljena u 6,09 sati, a na mjesto nesreće su upućeni Hitna pomoć Vela Luka, policija, i DVD Blato. Očevid o uzrocima i okolnostima prometne nesreće je u tijeku. DC 118  zatvorena je za sav promet, koji se odvija kroz mjesto Blato i lokalnim cestama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Korčuli se noćas oko 1,30 sati dogodila još jedna prometna nesreća, na cesti od Vela Luke prema Blatu, u kojoj su tri osobe ozlijeđene.  Devetnaestogodišnji vozač osobnog automobila  izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika, pri čemu je vozač  lakše ozlijeđen, a dvoje putnika koji su s njim bili u automobilu su teže ozlijeđeni i helikopterom su prevezeni u KBC Split, rekla je glasnogovornica Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Biskup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo