STRAVIČNI DETALJI / Teta ubijenog dječaka: 'Denis je jednom na sebi imao tragove majčinih ugriza'

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Teta trogodišnjeg dječaka čije je tijelo pronađeno u srijedu otkriva da je njezin brat osuđen na tri godine jer je pretukao Chiaru i susjeda kada ih je zatekao u krevetu nakon što se vratio s posla.

26.5.2017.
22:35
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Trogodišnjeg dječaka Denisa iz Pule ubile su njegova majka Chiara Rojnić, udana Pašić, i 14-godišnjakinja, štićenica Doma za odgoj djece i mladeži u Puli. Dosadašnjom istragom utvrđeno je da se Chiara dogovorila s maloljetnicom da ubiju njezino vlastito dijete. 

"Chiara je stalno varala mog brata, Denisova oca, s raznim muškarcima. Jednom se vratio s posla, ušao u kuću i zatekao Chiaru u krevetu sa susjedom Safetom. Maleni je Denis plakao u susjednoj sobi. Na sebi je imao tragove ugriza, majčinih. Tad je moj brat pretukao i Chiaru i susjeda. Potom je otišao na policiju i sam se prijavio. Na suđenju je sve priznao, ali i ispričao sve o problemima i o strahovima za dijete. Zbog tog je napada sada u zatvoru u Bihaću, izdržava trogodišnju kaznu", ispričala je za Večernji listKadifa Pašić, teta trogodišnjeg dječaka čije je tijelo pronađeno u srijedu u plićaku nedaleko od pulske lučice Mandrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majci i maloljetnici određen istražni zatvor, pomagač pušten da se brani sa slobode!

Novi detalji stravičnog ubojstva: majka je htjela u Makedoniju, a dječak joj je smetao

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osumnjičena majka nudila se muškarcima na internetu: 'Bila je nabijena seksualnim strastima'

Majka osumnjičene maloljetnice: 'Poslala mi je sliku dječaka, a zatim sliku šake pune tableta'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija potvrdila: za ubojstvo trogodišnjeg dječaka sumnjiče majku i maloljetnicu!

"Nakon što je osuđen, čekao je šest mjeseci da ode u zatvor. Sve je to vrijeme radio fizičke poslove. Govorio je kako želi Chiari, koja je bila bez prihoda, i svom djetetu osigurati novac za život dok on bude u zatvoru. Kad je odlazio, samo nas je zamolio da se brinemo za dijete. Svi smo joj htjeli pomoći. Bez obzira na to što se dogodilo između nje i Rešida, dijete smo obožavali. Nudili smo joj pomoć, da se brinemo za dijete ako ona ne može ili ako joj je teško. Kontaktiran je bio i centar za socijalnu skrb. Chiara je sve odbijala", ispričala je za Večernji list teta pokojnog Denisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chiara je kaže Pašić, znala biti naprasita, lako bi se posvadila, no nije pokazivala da psihički nije dobro. Odlazila je u posjete u Pulu, sve dok im nije rekla da se seli za stalno, piše Večernji list.

U Centru za socijalnu skrb u Velikoj Kladuši kazali su nam da je obitelj Pašić bila u tretmanu i da su s njima radili, no da ne smiju otkrivati pojedinosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo