šteta od 200.000 kuna / Tinejdžer provalio u školu u Zaprešiću, ukrao laptop i sitniš iz aparata pa izazvao požar

Image
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Policija je, nakon više od tri mjeseca od tog slučaja, osumjičila mladića zbog teške krađe i dovođenja u opasnost drugih osoba općeopasnom radnjom ili djelom

23.11.2016.
13:54
Thinkstock/Ilustracija
VOYO logo

Zaprešićka policija uhitila je 18-godišnjaka kojeg tereti da je početkom rujna provalio u osnovnu školu, ukrao laptop i desetak kuna sitniša te je potom zapalio napravivši štetu od dvjesto tisuća kuna.

Policija je, nakon više od tri mjeseca od tog slučaja, osumjičila mladića zbog teške krađe i dovođenja u opasnost drugih osoba općeopasnom radnjom ili djelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi provalnik je 5. rujna iz Osnovne škole Ljudevita Gaja naprije ukrao prijenosno računalo, a zatim i desetak kuna u kovancama iz caffe aparata. Potom je zapalio papir, a požar se proširio po unutrašnjosti škole pa je materijalna šteta procijenjena na dvjestotinjak tisuća kuna, izvijestila je zagrebačka policija. Zbog požara i provale u školi je bio odgođen početak školske godine.

Osim toga, policija sumnjiči 18-godišnjaka da je zajedno s 22-godišnjakom između 13. i 14. studenog provalio u trgovinu u Zaprešiću gdje su iz skladišta ukrali povratnu ambalažu koju su naknadno preprodavali po trgovačkim centrima, napravivši štetu od 1700 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo