UHVAĆENI HULIGANI / Tko je splitsko-omiški dvojac koji je napao igrače Hajduka? Agresivni su, na Futacsa su samo nasrnuli

Neslužbeno smo doznali iz izvora bliskim navijačama da obojica na dan kada se dogodio incident imaju alibi. No to će morati dokazati pred sudom

27.4.2018.
18:31
VOYO logo

Splitska policija privela je dvojicu huligana koje se sumnjiči za napad na Hajdukova igrača Marka Futacsa prije četiri dana u blizini kluba navijača Torcida.

Iako je prošao s lakšim ozljedama, dvojac već dobro poznat policiji, prepraćen je istražnom sucu uz prekršajne prijave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dan nakon derbija šetnja za igrače Hajduka ispred kluba navijača nije prošla dobro. Prvo su navodno vrijeđali Said Ahmed Said, a nakon što mu je stao u obranu Marko Futacs dobio je udarac u glavu. Iako nisu prijavili napad, policija je tri dana poslije privela dvojicu osumnjičenih. 

"Utvrđeno je postojanje sumnje da su  21-godišnjak i 22-godišnjak ostvarili prekršaj iz članka 6. zakon o prekršaju javnog reda i mira i članka 25. zakona o suzbijanju diskrminacije. Radi čega su danas uz optužne prijedloge dovedeni na nadležni prkršajni sud u Splitu", kazala je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno smo doznali iz izvora bliskim navijačama da obojica na dan kada se dogodio incident imaju alibi. No to će morati dokazati pred sudom.  

Odmah nakon napada Torcida je objavila da je ovakav način izražavanja nezadovoljtsva neprihvatljiv. A nakon nedjeljnog derbija mnogi su navijači bili nezadovoljni, samo su neki otišli korak dalje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo