Palice, bengalke... / Totalna makljaža na parkiralištu u Đakovu! Tuklo se 40-ak navijača. Jedan je teško ozlijeđen i u bolnici je

Image
Foto: Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska ostalih sudionika ovog događaja

14.3.2021.
14:04
Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Policija je na mjestu događaja pronašla nekoliko desetaka palica, bengalki i drugih predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda, priopćila je Policijska uprava osječko-baranjska.

Naime, u subotu u 20,40 sati Policijska uprava osječko-baranjska zaprimila je dojavu da se u Đakovu okupilo više osoba te da bi moglo doći do tučnjave.

Policijski službenici su odmah intervenirali te su dolaskom na mjesto događaja zatekli dva 23-godišnja hrvatska državljanina koji su dovedeni u službene prostorije na obavijesni razgovor. Pregledom mjesta događaja pronađeno je nekoliko desetaka drvenih palica, bengalki i drugih predmeta pogodnih za nanošenje ozljeda.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je oko 20,30 sati na parkiralištu u Đakovu došlo tučnjave u kojoj je sudjelovalo oko 40-tak osoba dviju navijačkih skupina. U ovom sukobu je jedna mlađa muška osoba zadobila teške tjelesne ozlijede te je prevezena u Klinički bolnički centar Osijek.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska ostalih sudionika ovog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo