istraga traje / Tragedija pored Požege: u slijetanju automobila poginula dva muškaraca

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL/ILUSTRACIJA

Policijski službenici nastavljaju s izvidima kako bi utvrdili sve činjenice vezane za ovu prometnu nesreću, izvješćuje PU Požeško slavonska

20.11.2016.
11:30
Ivica Galovic/PIXSELL/ILUSTRACIJA
VOYO logo

Noćas, oko 45 minuta nakon ponoći, na Državnoj cesti D-51 u mjestu Rajsavac kod Požege u prometnoj nezgodi poginule su dvije osobe, izvijestila je u nedjelju Policijska uprava Požeško slavonska.

Nezgoda se dogodila, jer je 37-godišnji vozač teretnog automobila marke "Škoda Praktik", požeških registarskih oznaka, u lijevom zavoju uslijed nepropisne brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika te udario u betonski prilaz obiteljskoj kući, pri čemu je smrtno je stradao kao i njegov 37-godišnji suputnik, navodi policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vremenu od 50 minuta nakon ponoći do 5,30 sati D-51 na relaciji Rajsavac-Cerovac bila je zatvorena za sav promet, koji se u međuvremenu odvijao alternativnim pravcima. Očevidom je rukovodila županijska državna odvjetnica iz Slavonskog Broda, a policijski službenici nastavljaju s izvidima kako bi utvrdili sve činjenice vezane za ovu prometnu nesreću, izvješćuje PU Požeško slavonska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo